FOTO un VIDEO ⟩ Traģiska avārija Igaunijā. Busiņam ietriecoties kokā, bojā gājuši divi cilvēki

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Taavi Sepp/Postimees

Svētdien, 29. janvārī, Igaunijā, Harju apriņķī, Kersalu ciemā notika traģisks ceļu satiksmes negadījums, kurā dzīvību zaudēja divi cilvēki, vēsta laikraksts "Postimees".

Informācija par ceļu satiksmes negadījumu saņemta neilgi pēc plkst. 1 - "Ford Transit" busiņš ietriecies kokā.

Rietumharju pagasta policijas patruļdienesta dežūras nodaļas vadītājs Stefans Tamms noradīja, ka spēcīgā trieciena rezultātā bojā gājuši divi busiņa pasažieri - vīrieši. Sākotnējā policijas informācija liecina, ka busiņu vadījusi 28 gadus veca sieviete, kura tika nogādāta slimnīcā. Pastāv aizdomas, ka šofere pie stūres sēdusies alkohola reibumā.

Video: Smagā busiņa avārija Igaunijā

Policijas sākotnējā informācija arī liecina, ka abi bojāgājušie vīrieši nebija piesprādzējušies. Savukārt šofere bija piesprādzējusi, bet guva vieglas traumas. Vēlāk policijai izdevies noskaidrot, ka sievietei nav bijis arī autovadītāja apliecības.

Notikušo fotoattēlos iemūžināja arī "Postimees" Tāvi Sepss. Fotogrāfs pauda, ka viņa novērojumi liecina: "Triecienam bija jābūt ļoti spēcīgam, jo viens no busiņa lukturiem aizlidoja aptuveni 15 līdz 20 metrus. Tāpat eglei nolauzti arī vairāki resni zari."

Foto: Smagā busiņa avārija Igaunijā

Viens no policistiem, kas strādāja notikuma vietā, stāstīja, ka busiņam bijušas laikapstākļiem atbilstošas riepas. Tāpat šofere pašas spēkiem spējusi izkāpt no avarējušā transportlīdzekļa.

Precīzi notikušā apstākļi tiks noskaidroti kriminālprocesā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu