Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kas notiek "svārku klubā" jeb seksa ballītē, kur vīriešiem ieeja liegta? (6)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Lai izprastu sieviešu seksualitāti un atvērtos baudai, Holivudas aktrise un modele Kara Delaviņja pirmo reizi dodas uz sieviešu seksa ballīti, sauktu arī par svārku klubu. "Šis ir ieskats tajā, ko sievietes var paveikt, ja atbrīvojas no kauna, atmet aizspriedumus un brīvi izpēta savu seksualitāti,” dokumentālajā filmā "Planēta “Sekss” ar Karu Delaviņju” saka Kara Delaviņja.

"Esmu piedzīvojusi dažādas lietas, bet šonakt došos uz sieviešu seksa ballīti, lai redzētu, kas notiek, ja sievietēm ir brīvas rokas izpētīt savu seksualitāti bez šķēršļiem un vēl svarīgāk – to darīt bez vīriešiem,” dokumentālajā filmā "Planēta "Sekss” ar Karu Delaviņju" saka raidījuma vadītāja, modele Kara Delaviņja.

Foto: Publicitātes foto

Kara prāto, vai pēc visa, ko iemācījusies seksa jomā, viņa ir gatava atmest kaunu un izlikt savas seksuālās vēlmes publiski. “Nemelošu, es nervozēju, tāpēc palūdzu draudzeni Eleonoru pievienoties. Kad to apspriedām, viņa teica, ka labprāt paskatīsies, kā sievietes cita citu apmierina,” teic populārā modele. Draudzene atklāj, ka viņai bijusi tikai viena grupveida seksa reize: "Tas bija trijatā ar sievieti un vīrieti."

Seksa kluba izveidotāja ir finansiste Dženeviva, kura Losandželosā to izveidoja 2014. gadā

Mērķis? Sarīkot seksa ballītes sievietēm! Tagad jau dažādās pasaules pilsētās tajos ir ap 18 000 biedreņu. 

"Daudzas sievietes te ir pirmo reizi un nervozē. Iespējams, nekad nav pat skūpstījušas sievieti. Dažas sievietes šeit ir heteroseksuālas, dažas – lesbietes, dažas – biseksuālas un dažas – panseksuālas, bet lielākā daļa ir ziņkārīgas un uzbudinātas," secina Kara.

“Sveikas, seksīgās sirēnas," ballīti atklājot, uzrunā sievietes kluba saimniece. "Šeit ticam sievišķīgajam spēkam, tāpēc

“svārku klubs” ir droša vide, kur varat izpētīt visas savas vēlmes. Šeit vissvarīgākā ir jūsu bauda, un tā ir atslēga uz debesu vārtiem."

Foto: publicitātes foto/GO3
Foto: Publicitātes foto

"Svārku klubā” ir vēl kāds likums – ja tas nav “jā”, tas nozīmē “nē”! 

"Šis ir ieskats tajā, ko sievietes var paveikt, ja atbrīvojas no kauna, atmet aizspriedumus un brīvi izpēta savu seksualitāti. Manuprāt, man patiks," min Kara. 

"Vienmēr esmu zinājusi, ka esmu biseksuāla. Esmu precējusies, man ir ģimene, bet kādai mani daļai vajag vairāk. Šobrīd man ir iespēja dabūt abus, un tas ir lieliski. Tas liek justies stiprai, nekad tā neesmu jutusies," filmā stāsta “svārku kluba” apmeklētāja. 

Kara izmēģina tekilas šotus "svārku kluba" stilā, no viņas kāju iekšpuses tiek nolaizīts sāls, bet pēc iedzertā šota no lūpām baudīta citrona šķēle. 

"Tas ir super jautri! Ir lieliski, ka sievietes to dara kopā, – jūties super droši. Viņas ir šeit, lai izpriecātos, cita citu atbalstītu un novērtētu. Šeit jūtos patiesi brīva," saka Kara.

"Man tā bija liela transformācija, jo nāku no konservatīvas ģimenes, kur jāvalkā gari svārki katoļu gaumē. "Svārku klubs" man deva iespēju izpausties. Viena no manām fantāzijām ir sekss ar vairākām sievietēm – piecas vai sešas sievietes guļ gultā un cita citu apmierina. Man šķiet, tas ir lieliski," saka cita sieviešu seksa kluba apmeklētāja.

Foto: publicitātes foto/GO3
Foto: publicitātes foto/GO3

“Tev nav jābūt lesbietei, vari darīt, ko vēlies. Vari būt ieinteresēta biseksualitātē, vari būt precējusies. “Svārku klubs” atver durvis ikvienai.

Meitenes lielākoties fokusējas uz vīriešu apmierinājumu. Šeit galvenais ir sieviešu bauda un tiesības uz to,” norāda vēl kāda sieviešu seksa ballītes dalībniece.

Kas notika tālāk un kā tur izskatās, skaties dokumentālajā filmā “Planēta “Sekss” ar Karu Delaviņju” kanālā TV6 vai Go3.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu