FOTO ⟩ "Rīgas siltuma" ziedotie ģeneratori sāk ceļu uz Ukrainu, palīdzot energoapgādes atjaunošanai

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 1. februārī, AS "Rīgas siltums" ziedotie dīzeļa un benzīna ģeneratori tika uzkrauti transportēšanai un sāks ceļu uz Ukrainu, lai tos izmantotu Ukrainas energoapgādes atjaunošanai un uzturēšanai.

Kopumā "Rīgas siltums" ziedo astoņus dažādas jaudas ģeneratorus, sniedzot atbalstu elektrības atjaunošanā Ukrainas iedzīvotājiem.

"Rīgas siltums" nosoda Krievijas karu Ukrainā, kas ir izpostījis daudzu miljonu cilvēku dzīves. Daļa Ukrainas iedzīvotāju ir devušies bēgļu gaitās, bet palikušie Ukrainā dzīvo smagos apstākļos, nereti bez elektrības, siltuma un ūdens. Lai atjaunotu Krievijas armijas veiktos postījumus, ir nepieciešams solidarizēties ar Ukrainas tautu un to atbalstīt.

Foto: "Rīgas siltums" ziedotie ģeneratori sāk ceļu uz Ukrainu

Saprotot, ka siltums, ūdens un elektrība ir priekšnosacījumi izdzīvošanai, īpaši ziemas apstākļos, "Rīgas siltums" savu iespēju robežās sniedz atbalstu Ukrainas iedzīvotājiem un turpinās to darīt, kamēr tas būs nepieciešams.

Ziedojums Ukrainai tiek nogādāts ar labdarības organizācijas "Ziedot.lv" starpniecību, atbalstot labdarības projektu "Strāvas ģeneratori Ukrainai".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu