Alberts Fišs bija ražīgs bērnu sērijveida slepkava, izvarotājs un kanibāls. Tautā saukts par Bruklinas vampīru vai pelēko vīru, viņš nogalināja un apēda vairāk nekā 100 bērnu, bet izvaroja vēl aptuveni 300. Pats viņš lielījās, ka katrā ASV štatā nogalinājis vismaz vienu bērnu.

Bērnunama darbinieki regulāri sita un pat iedrošināja bērnus sist citam citu. Tiesa, kamēr pārējie bērni dzīvoja ciešanās, baidoties no miesassodiem, Alberts tos izbaudīja.

“Es tur biju līdz teju deviņu gadu vecumam. Tieši tur viss aizgāja greizi. Mūs pēra bez žēlastības. Es redzēju zēnus darām daudzas lietas, kuras viņiem nevajadzēja darīt,” vēlāk atcerējās Fišs.

Bērnunamā viņš sāka sāpes sasaistīt ar baudu, kas vēlāk izveidoja viņa seksualitāti. Kad viņa māte  1880. gadā kļuva garīgi un finansiāli stabila, viņa izņēma savus bērnus no bērnunama, tomēr bija jau par vēlu. Fišs ne tikai turpināja uzprasīties uz pērieniem, bet 1882. gadā pat sāka visai neveselīgas attiecības ar kādu zēnu, kuram viņš lika ēst izkārnījumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X