VIDEO Trillera cienīgi kadri Lietuvā: dzērājšoferis no policijas bēg ar vairāk nekā 230 km/h

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Lietuvas policija publicējusi video ar pakaļdzīšanos Pluņģē, kuru sarīkoja kāds piedzēries šoferis. Vietām šoferis pārsniedza pat 200 km/h ātrumu, vēsta portāls "15min".

Likumsargi saņēma vairākus zvanus par kādu BMW autovadītāju, kas pilsētas ielās brauca agresīvi un pārkāpa virkni ceļu satiksmes noteikumu.

Bēgšanas laikā šoferis klaji ignorēja likumsargu aicinājumus apturēt transportlīdzekli. Likumsargiem, kuri mēģināja notvert šoferi, talkā nāca kolēģi no Klaipēdas iecirkņa, taču arī tas nelīdzēja.

BMW vadītājs uz brīdi pazuda no likumsargu redzesloka, kad palielināja ātrumu līdz 230 km/h. Pēc stundu ilgiem mēģinājumiem notvert BMW to galu galā arī izdevās izdarīt Vieštovenu ciemā.

Lai gan likumsargiem izdevās pārgalvi apturēt, viņš atteicās izkāpt no spēkrata. Likumsargiem nācās izsist BMW logu un ar spēku izvilkt šoferi no auto.

Noskaidrots, ka BMW vadītājs dzimis 1999. gadā un pie stūres sēdies 1,38 promiļu reibumā.

Vīrietim par šīm vakara izklaidēm sastādīti vairāki administratīvā pārkāpuma protokoli - braukšana alkohola reibumā, citu personu īpašuma bojāšana, kā arī nepakļaušanās policistu pavēlēm apturēt auto.

Portāla "15min" rīcībā informācija liecina, ka BMW spēkrats pieder kādam uzņēmumam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu