VIDEO Avārija ar 13 ievainotajiem Dobeles novadā. Cietušais autobusa pasažieris dalās pārdzīvojumos (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: "Degpunktā"

Otrdien, 7. februārī, ap plkst. 9.30 uz šosejas Rīga-Liepāja, Dobeles novadā, satiksmes autobuss iebrauca grāvī un apgāzās uz sāniem. Traumas guva vairāki cilvēki, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Es neko nesapratu, tikai redzēju, kā nokrita autobuss. Sievai, šķiet, deguns lauzts, bet man kājas sāp. Citiem vēl sliktāk. Sākumā lauza stiklu, tad durvis, lai mēs tiktu ārā. Es biju aizvēris acis, neko neredzēju. Labi, ka ar roku turējos pie krēsla. Pēc tam jutu, ka man virsū vēl kaut kas uzgāžas," stāsta autobusa pasažieris Viktors.

Šoferim un kādai gados pavecākai sievietei izkļūt no transportlīdzekļa palīdzēja glābēji.

"Izcēlām cilvēkus pa centrālajām durvīm. Cilvēki bija ar smagām traumām," stāsta VUGD. Negadījuma vietā ieradās sešas mediķu automašīnas, tostarp ārstu speciālistu brigāde.

Par to, kādēļ autobuss nobrauca no ceļa, šobrīd informācijas nav. Likumsargi sākuši kriminālprocesu un skaidro notikušā apstākļus.

Kā informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, ceļu satiksmes negadījumā Jaunbērzes pagastā cietuši 13 cilvēki, no tiem 12 nogādāti stacionāros ar vieglām līdz vidēji smagām traumām, vēl 12 atteikušies no palīdzības. Notikuma vietā palīdzību sniedza sešas NMPD mediķu brigādes, tostarp ārsta speciālista brigāde.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu