FOTO "Tu nevari šeit parkoties!" Autocentrā lifta šahtā iekrīt 220 000 dolāru vērts "Ferrari" (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Palm Beach County Fire Rescue/Facebook

Kādā autocentrā Floridas štatā, ASV, lifta šahtā iekrita ļoti ekskluzīvs "Ferrari" superauto, kura vērtība pārsniedz 200 000 dolāru.

Pagalam neveiksmīga diena skārusi kādu autocentru Floridas štatā - autodīleru komandai nācās skaidrot 220 tūkstošu dolāru vērtā "Ferrari Roma" sabojāšanas iemeslus. Fotoattēli rada daudzus un dažādus jautājumus, taču svarīgākais ir - kā šī luksusa klases automašīna nonāca pašā lifta šahtas apakšā?

Foto: Palm Beach County Fire Rescue/Facebook

Šajā autocentrā liftu izmanto, lai automašīnas pārvietotu uz izstāžu zāli, kas atrodas augšējā stāvā. Kā liecina Palmbīčas apgabala ugunsdzēsēju departamenta fotoattēli, automašīna vispirms ietriekusies augšējā stāva vārtos, tad atpakaļgaitā novēlusies lejā lifta šahtā.

Fotoattēlos redzams, ka automašīna kritienā guvusi pamatīgus vizuālos bojājumus, par tehniskajām problēmām pagaidām informācijas nav. Tāpat nav ziņu par negadījumā cietušajām personām.

Foto: Palm Beach County Fire Rescue/Facebook

Lai sāktu darbu notikuma vietā, glābējiem vispirms nācās tikt galā ar degvielas noplūdi no automašīnas. Lai "Ferarri Roma" dabūtu laukā no šahtas, glābēji izmantoja dažādas tehnikas vienības - evakuatoru ar 14 metrus garu strēli, kā arī vinču.

Šāda auto mazākā cena ir no 220 tūkstošiem atkarībā no izlaiduma gada. Auto ir "twin-turbo" 3,9 litru V8 dzinējs, kas rada 611 zirgspēku lielu jaudu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu