Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Grupu masturbācijas apmācība: kā tas īsti praksē notiek? (14)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Masturbācija - labākais veids, kā palielināt sieviešu orgasmu skaitu. Ja zini, kas rada labas sajūtas, ir viegli to pastāstīt otram. Dodamies uz grupu masturbācijas apmācību, kas notiek tikai Ņujorkā. 

Apmācību vada Lola Džina: "Esmu seksa skolotāja. Man patiktos teikt, ka tā ir gan masturbācijas, gan vagīnas jogas apmācība."

"Nemelošu, esmu masturbējusi kopā ar draudzeni, bet tagad, zinot, ka tur būs pilns ar svešām sievietēm, esmu pārbijusies," savās emocijās dalās raidījuma “Planēta “Sekss” ar Karu Delavinju” vadītāja Kara Delavinja. "Bet esmu ļoti ziņkārīga, ja varu uzzināt ko jaunu un mazāk kaunēties par savu vagīnu.

Vienreiz pavadīju stundu, mīlējoties ar sevi - pieskaroties katrai ķermeņa daļai. Esmu pat raudājusi..."

Vingrojumi, ko Lola mācīja meitenēm

Vagīnas sendvičs. Jāsaņem ārējās un iekšējās kaunuma lūpas starp rādītājpirkstu un īkšķi.

Foto: Ekrānuzņēmums

Klitora suši kociņi. Tas nozīmē izveidot lejupvērstu miera zīmi (V) iekšējo kaunuma lūpu virzienā;

Foto: Ekrānuzņēmums

Bundziņas. Pirkstu kauliņu kustības izskatīsies pēc bungu spēles bet darīsim to ar pirkstu galiņiem ap iekšējām kaunuma lūpām;

Foto: Ekrānuzņēmums

Motocikla apgrieziens. Izmantosim divus vidējos pirkstus - vidējais un zeltnesis atrodas vagīnā, un tad sākam apgriezienus. 

Foto: Ekrānšāviņš

Kad viss nonāk pie praktizēšanās, Kara sakautrējas: "Es vēlos lai gaismas ir izslēgtas, un vēlos sejas masku. Lai gan esmu drošā vietā - vēlos uzlikt masku." 

"Aizveriet acis, dziļi ieelpojam, un sāksim ar vagīnas sendviču," nodarbības praktisko daļu sāk Lola. "Pastiepiet roku, kurai nepieciešams lubrikants!"

"Masturbācija ir veselīga daļa no dzīves. No tās var iegūt daudz ko tādu, kam nav sakara ar baudu vai orgasmu.

To var izmantot, lai atbrīvotos no stresa, galvassāpēm vai mēnešreižu krampjiem. Kad tiekam vaļā no stigmas un kauna, varam sākt izbaudīt masturbācijas labumus,

nevis savienot to ar morāli," savu skatpunktu izklāsta Lola.

Pēc nodarbības meitenes dalās iespaidos:

"Atnākt uz nodarbību un masturbēt kopā ar svešiniecēm ir ļoti drosmīgi!"; "Drosmīgākais, ko esmu izdarījusi"; "Man patīk normalizēšana un gulēt te kopā ar pārējām, man tas šķita pētnieciski."

"Izmēģināju motocikla apgriezienus, suši kociņus un sendviču veselu stundu. Tas bija seksīgi, tomēr savādi. Orgasma nebija, bet jutos pavisam mainījusies. Es nespēju noticēt, ka to izdarīju. Sen nebiju masturbēšanai izmantojusi roku, jo vienmēr izjutu kaunu par savu vagīnu, ka tā nav tāda kā citām meitenēm. Paldies par to visu! Es domāju, mēs varam daudz ko mācīties viena no otras!" secina seriāla vadītāja Kara. 

Kā tas notika, skaties dokumentālajā filmā “Planēta “Sekss” ar Karu Delaviņju” kanālā TV6 vai Go3.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu