Jā, šī sieviete ir vilciena mašīniste, kura piepelnās, veicot erotisko masāžu! (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram

28 gadus vecā Kaisla Kertu-Keinosena strādā seksa un izklaides industrijā nelielā ciematā, kurā dzīvo mazāk nekā 5000 iedzīvotāju. Precīzāk - iztiku viņa pelna, veicot erotisko masāžu, par ko mazā ciemata  iedzīvotāji neesot visai apmierināti un, izrādās, pat nosoda meiteni par šādu ienākumu avotu.

Kaisla strādā un dzīvo savā dzimtajā ciematā Ruovesi, kas atrodas 80 km uz ziemeļiem no Tamperes (Somija), raksta Yle.

Tomēr sieviete stāsta, ka viņai ir vienalga, ko cilvēki saka, jo viņa strādā legāli un atklāti, un ar savu vārdu. Kertu-Keinosena cer, ka laika gaitā, kad sabiedrībai būs vairāk informācijas un zināšanu par seksualitāti, viņi spēs viņu labāk saprast.

Kertu-Keinosenas pamatnodarbošanās ir ļoti interesanta - vilciena mašīniste, bet piepelnās viņa kā erotisko masāžu veicēja. Klientus sieviete pieņem mājā, kuru iegādājās pirms dažiem gadiem. 

Klienti Kaislu atrod internetā un tur arī pierakstās uz masāžu. Masāža notiek izolētā telpā.

Pirms seansa Kaisla uzvelk glītas drēbes – garus svārkus un blūzi. Klienta priekšā viņa nekad neizģērbjas, pat ja tas tiek lūgts. Sekss ar klientu ir pilnībā tabu!

Kertu-Keinosena ir pārliecināta, ka laba masāža ir tāda, ja klients nedomā par viņas izskatu, bet koncentrējas uz pieskārieniem. Pieskaršanās ir pieļaujama tikai no viņas puses. Seansa laikā masiere masē visu klienta ķermeni, un nobeigumā masāža tiek veikta arī dzimumorgāniem. Taču tas nenozīmē, ka seansam obligāti jābeidzas ar erekciju vai orgasmu.

Pēc meitenes stāstītā, ir bijuši daži klienti, kuri mēģinājuši viņai pieskarties vai dot mājienus par vēlamo tuvību. Šīs situācijas bijušas ļoti saspringtas un neērtas.

Pēc Kertu teiktā, pat ja esat seksa jomas darbinieks, ir jāievēro robežas.

Pēc masieres domām, somiem ļoti vajag pieskārienus, bet tas nav raksturīgi somu kultūrai. Tāpēc šīs masāžas ir ļoti nepieciešamas.

Radinieki uz Kertu izvēli reaģē ar sapratni. Viņai nav bērnu, un vēl neplāno tos. Visvairāk viņu atbalsta mamma un māsa. 

Papildus stigmatizācijai ir arī daudzas citas problēmas, kas saistītas ar seksu. Kā uzņēmējai Kaislai ir tādi paši pienākumi kā citiem, taču nav nekādu tiesību. Viņa maksā nodokļus, bet viņai ir aizliegts  reklamēties.

Stāsta varone saka: ja seksa darbinieki varētu rīkoties brīvāk, šīs lietas vairs netiktu darītas slepeni. Viņa cer, ka situācija uzlabosies!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu