ASV kāda krieviete apsūdzēta mēģinājumā noindēt ukrainieti un nozagt viņas identitāti (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Amerikas Savienotajās Valstīs kāda krieviete tika atzīta par vainīgu mēģinājumā nogalināt savu ukraiņu draudzeni, lai nozagtu viņas identitāti. “CBS News” vēsta, ka apsūdzībās par slepkavības mēģinājumu, nelikumīgu brīvības atņemšanu un piesavināšanos sievietei draud līdz pat 25 gadiem ilgs cietumsods.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka 2016. gadā apsūdzētā Nasirova mēģināja noindēt savu draudzeni, skropstu pieaudzēšanas meistari no Ukrainas Olgu Cviku. Viņa ieradās ukrainietes dzīvoklī Kvīnsā un pacienāja viņu ar siera kūku, kas bija piesūcināta ar fenazepāmu, spēcīgu nomierinošu līdzekli. Kad cietušajai kļuva slikti un viņa zaudēja samaņu, Nasirova izkaisīja uz grīdas fenazepāma tabletes, lai imitētu saindēšanās mēģinājumu. Taču uz trauka, kurā atradās siera kūka, palika fenozepāma pēdas, tāpēc izmeklētāji pierādīja, ka noticis ļaunprātīgs mēģinājums viņu noindēt.

Pēc atveseļošanās Cvika atklāja, ka ir pazaudējusi pasi, darba atļauju ASV, kā arī dārglietas un naudu.

2014. gadā Nasirova tika izsludināta starptautiskajā meklēšanā par sievietes nogalināšanu Krievijā un viņas ietaupījumu zādzību. Viņa tika apsūdzēta arī par narkotiku glabāšanu un ar internetā iepazītu vīriešu aplaupīšanu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu