VIDEO ⟩ Dzirciemā nāvējoši notriec vīrieti, kurš šķērso ielu neatļautā vietā. VP meklē aculieciniekus (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram/@sadursmelv

Valsts policija (VP) lūdz atsaukties cilvēkus, kuri varētu sniegt detaļas par traģisku negadījumu Rīgā, Dzirciemā, kur piektdienas, 10. februāra, vakarā kāda BMW vadītāja nāvējoši uzbrauca vīrietim, vēsta raidījums "Degpunktā".

Vera ap plkst. 19 sēdēja savā virtuvē pie loga un dzēra tēju. Sieviete dzīvo netālu no Stomatoloģijas institūta Dzirciema ielā. Skaļš troksnis ārā pievērsa pensionāres uzmanību un galu galā izbojāja mierīgo vakaru - uz asfalta gulēja līķis.

Bija skaidrs, ka vīrietis Dzirciema ielu šķērsojis tumsā, intensīvas satiksmes laikā un gājējiem neparedzētā vietā.

Vera stāsta, ka ceļa posmā tieši pretim viņas logiem cilvēki nepārtraukti riskē ar savu drošību, lai ātrāk tiktu līdz veikalam "Mego". Tas ir atvērts līdz pat plkst. 23.

Pie BMW stūres sēdēja kāda sieviete, kas sagaidīja policiju. Ir sākts kriminālprocess, un pagaidām izmeklētājiem vairāki letālā negadījuma apstākļi ir neskaidri.

VP aicina negadījuma aculieciniekus un automašīnu vadītājus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar video reģistratoru un varētu būt fiksējuši negadījuma brīdi, atsaukties, zvanot pa tālruņa numuru 67219837 vai 110.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu