VIDEO "Notvēra narkokurjeru!" Došanās uz bāru iedzert paglābj, iespējams, dzērājšoferi no atbildības

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Kāds, iespējams, iereibis autovadītājs cita šofera spēkratam nolauza spoguli, taču no soda par braukšanu alkohola reibumā izsprūk, jo trūkst pierādījumu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kad Austuves ielā Kaspara automašīnas spoguli aizķēra oranžais "Volkswagen" spēkrats un tā šoferis nemaz negrasījās apstāties, vīrietis nolēma doties pārkāpējam pakaļ. Jau drīz vien noskaidrojās iemesls, kādēļ vadītājs negribēja citiem rādīties acīs.

Kaspars stāsta, ka vīrietis apstājās, izkāpa ārā, atvēra šofera durvis, bija vadītājs. Varēja redzēt, ka ir dzēris. Tāpēc Kaspars izsauca policiju.

"Volkswagen" traucēja braukšanu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem, tādēļ Rīgas pašvaldības policijas ekipāža uz notikuma vietu izsauca evakuatoru.

Vīrietis bija kopā ar paziņu, kuram notiekošais šķita ļoti uzjautrinošs pasākums. Kaspars, kurš ziņoja par dzērājšoferi, stāsta, ka pildījis pilsoņa pienākumu, izsaucot likumsargus. Skādes viņa auto gan nav nekādas.

Galu galā gan Kaspara spogulim skāde nebija nodarīta tik liela, lai to uzskatītu par ceļu satiksmes negadījumu. Braukšanas fakts reibumā netika konstatēts, un Kaspara liecība šajā gadījumā neko nenozīmēja. Šoreiz sanāca tā, ka oranžā “Volkswagen” šofera ideja atstāt auto un doties iedzert viņu paglāba.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu