Koncertmītiņā ar Putina piedalīšanos slavina Krievijas sākto karu Ukrainā (35)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Maskavas Lužņiku stadionā trešdienas pēcpusdienā notieka patriotisks koncertmītiņš, kurā tika slavināts Krievijas diktatora Vladimira Putina Ukrainā sāktais karš, ziņo Krievijas medijs “Meduza”.

Koncertmītiņš “Slava tēvzemes aizstāvjiem” tiek rīkots saistībā ar 23.februārī Krievijā atzīmēto dzimtenes aizstāvju dienu un pirmo gadadienu, kopš Krievija pagājušā gada 24.februārī sāka pilna apjoma iebrukumu Ukrainā.

Stadionā ir daudz patriotiskas simbolikas – gan Krievijas karogi un ģerboņi, gan Padomju Savienības karogi un ģerboņi, kā arī “Z” simboli.

Kā neilgi pirms koncerta sākuma ziņoja izdevuma “Možem objasņitj” korespondents, Lužņiku stadions bija piepildīts vien pa pusei.

Pirms pasākuma Kremlis bija iecerējis pasākumā sapulcēt aptuveni 200 000 cilvēku.

Pirms pasākuma Krievijas “Telegram” kanālos un sociālā tīkla VK publiskajās lapās parādījās neskaitāmi sludinājumi, kuros tika piedāvāts apmeklēt koncertmītiņu, par to saņemot 500 rubļus (sešus eiro) un suvenīrus.

Pasākumā piedalījās arī Krievijas diktators Vladimirs Putins. Viņš teica īsu runu, kas ilga nepilnas četras minūtes.

Putins savā uzrunā runāja par nepieciešamību aizsargāt dārgāko, kas eksistē, - aizstāvēt ģimeni un dzimteni.

“Dzimtene un ģimene mūsu sirdī - tas ir viens un tas pats,” paziņoja diktators.

Viņš arī slavināja visus dzimtenes “aizstāvjus” arī Ukrainā esošos okupantus.

“Tieši šobrīd uz mūsu [valsts] vēsturiskajām robežām notiek cīņa par mūsu cilvēkiem,” pavēstīja Putins. “Visa mūsu tauta ir dzimtenes aizstāvji.”

“Kad mēs esam kopā, mums nav līdzvērtīgu. Par Krievijas tautu vienotību - urā!” pūļa gaviļu pavadībā pavēstīja diktators.

Komentāri (35)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu