VIDEO ⟩ Aizbrauca, bet pēc tam atgriezās. Iereibis BMW vadītājs Salaspilī nāvējoši notriec velosipēdistu

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Bobex-73/Shutterstock

Kāds 34 gadus vecs vīrietis sestdienas, 18. februāra, vakarā brauca ar savu velosipēdu pa Miera ielu Salaspilī. Viņam mugurā bija gaismu atstarojošs apģērbs, taču tas nepalīdzēja iereibušam BMW šoferim pamanīt divriteņa stūrētāju, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pieminot mirušo ģimenes locekli un draugu, Salaspils iedzīvotāji Miera ielas malā ierīkojuši atceres vietu. Vietā, kur 34 gadus vecais vīrietis gāja bojā, saliktas vāzes ar rožu pušķiem un prāvs skaits kapu sveču. Viņu notrieca kāds BMW vadītājs, kas tumsā velosipēdistu vienkārši neredzēja.

Citi vietējie norāda uz ceļu satiksmes organizācijas problēmām un pieļauj iespēju, ka tieši apkaimes nesakārtotā infrastruktūra varētu būt traģēdijas iemesls.

Liktenīgajā vakarā ap plkst. 21 kāds vietējais strādnieks ar automašīnu brauca virzienā uz veikalu. Vīrietis ieraudzīja ceļa malā gulošu tumšu siluetu. Sadauzītais velosipēds mētājās turpat netālu.

Aculiecinieka paziņa apgalvoja, ka viņš bija pirmais, kas izsauca mediķus uz notikuma vietu. Vīrietis secina, ka BMW vadītājs aizbrauca prom un atstājis smagi ievainoto cilvēku nomirt.

Policija šo teoriju apstiprina. Atklājās, ka šoferis, iespējams, panikas dēļ uz brīdi patiešām pazuda no redzesloka. Vīrietis esot nomierinājies vai apdomājies, un pēc kāda laika – atgriezies. Policisti uz vietas lika vadītājam iepūst alkometrā un konstatēja, ka BMW vadītājs ir alkohola reibumā virs pieļautās normas.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu