VIDEO ⟩ Kā top velo piedzīvojuma filma "Rucava-Rīga-Roma"?

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ātruma cilts

Portāls TVNET kopā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma "Ātruma cilts" sēriju. Tās viesis ir Edgars Trankalis, kurš mēneša laikā ar velosipēdu mērojis 3000 kilometrus no Rucavas līdz Romai, un šobrīd piedzīvoto iemūžina filmā.

Iedvesmu doties 3000 kilometru garā "bike-packing" piedzīvojumā Edgars savulaik smēlies no pieredzes bagātā velobraucēja Toma Alsberga. Lai sagatavotos braucienam, viņš pusgada garumā trenējies pie fizioterapeita, skrējis, apguvis komunikāciju sociālajos tīklos un daudz laika veltījis arī mentālajai sagatavotībai, kas veido lielāko daļu no uzvaras.

Edgaru iedvesmo daba un procesa iemūžināšana, tāpēc maršruts Rucava - Roma sadalīts pa skaistākajām vietām, ko gribējis apskatīt. Maršruts veidots piecu mēnešu garumā, izmantojot gan velo navigācijas programmu "Commute", gan "Google" kartes. Minoties vienatnē, augstas intensitātes slodzes apstākļos, satura radīšana bijis liels izaicinājums, tāpēc, iespējams, kopējais nobraukto kilometru skaits ir lielāks par 3000.

Šobrīd Edgars 80% savas dzīves velta sava piedzīvojuma filmas tapšanai. Pauls Timrots ir viens no retajiem, kurš jau redzējis teju divu stundu garās filmas "Rucava-Rīga-Roma" kadrus. Viņš atzīst, ka Edgars ir cilvēks-orķestris, kurš spējis nobraukt 100 kilometrus dienā, paralēli filmējot neticami skaistus kadrus un publicējot saturu sociālajos tīklos.

Kas ir lielāks izaicinājums – aizmīties no Rucavas līdz Romai vai izveidot piedzīvojumu filmu, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā.

Šajā "Ātruma cilts" sezonā Pauls Timrots un raidījuma komanda meklē piedzīvojumus, tehnoloģiju inovācijas, leģendāras personības un interesantus sarunu biedrus. "Ātruma cilts" katru ceturtdienu skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu