VIDEO Piedzēries "Tesla" vadītājs bez tiesībām bēg no policijas un milzīgā ātrumā "ielido" sienā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video/TVNET kolāža

Spraigi notikumi pagājušajā nedēļas nogalē risinājušies Rīgā, Lubānas ielā, - kāds "Tesla" autovadītājs pārkāpa ceļu satiksmes noteikumus un nolēma bēgt no likumsargiem, portālam TVNET atklāja Valsts policija.

Video redzamajos kadros novērojama likumsargu pakaļdzīšanās autovadītājam, kā arī betona sienā ietriekusies "Tesla" automašīna.

Kāds notikušā aculiecinieks rakstīja, ka avārijas brīdī stāvējis krustojumā, kad "Tesla" lielā ātrumā (ap 120 līdz 140 km/h) izgriezies no Ilūkstes ielas. Auto pārbraucis pāri apmalei un ietriecies tieši sienā. "Tesla" šoferis izlēca ārā ļoti ātri un metās bēgt.

Valsts policija portālam TVNET norādīja: sākotnējā informācija liecina, ka 25. februārī ap plkst. 22.20 Rīgā, Lubānas ielā, policijas ekipāža pamanīja kādu transportlīdzekļa "Tesla" vadītāju, kurš šķērsoja krustojumu pie luksofora aizliedzošās gaismas.

Policisti sāka pakaļdzīšanos, lai apturētu autovadītāju, taču viņš turpināja bēgt, nesavaldīja transportlīdzekli, kā rezultātā uzbrauca šķērslim – ceļa apmalei un žogam.

Abi transportlīdzeklī esošie izkāpa no tā un mēģināja aizbēgt, taču drīz vien likumsargi viņus aizturēja. Tāpat tika noskaidrots, ka abas personas tobrīd atradās alkohola reibumā un autovadītājam nebija vadītāja apliecības.

Par šo gadījumu Valsts policijā uzsākts kriminālprocess, kā arī vairāki administratīvo pārkāpumu procesi par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu