Amfitrīte vai karaliene Elizabete II? Noslēpumainā seja ūdens šaltī (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ian Sproat / Instagram

Fotogrāfs ūdens šaltī, kas triecas pret bāku Lielbritānijas pilsētas Sanderlendas piekrastē, iemūžina noslēpumainu seju un pats gandrīz pārbīstas.

41 gadu vecais fotogrāfs Aians Sprouts 12 stundu ilgā sesijā uzņēma aptuveni 4000 fotogrāfiju, no kurām viena viņu teju vai izbiedēja: “Kas tas ir, sasodīts?!”

Nodarboties ar fotografēšanu viņš sāka pirms diviem gadiem, lai cīnītos ar garīgās veselības problēmām, ko izraisīja mājsēde un citi pandēmijas ierobežojumi.

Sprouts atklāja, ka viņa kaislība ir atpazīstamu formu iemūžināšana, kuras radījuši viļņi un okeāna ainava. Viņš neesot spējis noticēt savām acīm, kad vienā no fotogrāfijām ieraudzījis šo seju profilā.

Fotogrāfija piesaistīja plašu uzmanību, kad fotogrāfs ar to padalījās sociālajā tīklā “Instagram”, pie tās pierakstot: “Vai tā varētu būt jūras dieviete Amfitrīte? Vai varbūt mūsu mīļā karaliene Elizabete II?”

Izdevumam “BBC” viņš arī atklāja, ka kompozīcijas ziņā tā nav labākā fotogrāfija, tomēr viņš ar to joprojām ir ļoti apmierināts.

“Mājsēdē man gāja ļoti grūti. Tas bija liels trieciens, un es sāku pamatīgi uztraukties par savu uzņēmumu. Man vajag kaut ko, kas man varētu sniegt mieru, un es atklāju to fotografēšanā, jo tajā mirklī tu nedomā ne par ko citu. Tas izmainīja manu dzīvi. Nu es esmu pilnīgi cits cilvēks,” stāstīja Sprouts.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu