VIDEO ⟩ Iedzīvotāji neizpratnē par iespēju saņemt D vitamīnu bez maksas (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
D vitamīns
D vitamīns Foto: Unsplash

Vairāki iedzīvotāji bažīgi par kāda uzņēmuma šā brīža akciju. Iedzīvotājiem it kā bez maksas tiek piedāvāts D vitamīns, taču piegādes izdevumi gan pašiem jāsedz,  vēsta raidījums "Bez tabu". 

"Saņemot pastā paciņu, iekšā būs rēķins par 2,49. Tās ir vienīgās saistības. Nē, nu šajā gadījumā nav nekāda līguma. Tur iekopējušies ne tie noteikumi. Nav nekāda līguma. Attiecībā uz šo produktu nav nekāda līguma," stāsta zvanu centra darbiniece.

Ikviens bezmaksas vitamīnu saņēmējs gan tiek aicināts pasūtīt arī zivju eļļu, kas nu gadā izmaksās jau 143 eiro.

Šis pats uzņēmums 2021. gadā jau nonāca raidījuma un Patērētāju tiesību sargu redzeslokā. Toreiz mājaslapa tika iekļauta aizdomīgo vietņu sarakstā.

Patērētāju tiesību aizsardzības centra pārstāve Sanita Gertmane stāsta: "Ja kaut kas tiek solīts kā bezmaksas, tad tam tādam arī jābūt. Arī pagājušā gadā par šo kompāniju praktiski neesam saņēmuši sūdzības.

Tā kā šis ir pārrobežu uzņēmums, arī mūsu Eiropas patērētāju informēšanas centrs, kas nodarbojas ar pārrobežu strīdu risināšanu, pagājušā gadā par šo uzņēmumu nav saņēmis nevienu sūdzību, nav sniegta neviena konsultācija."

Plašāk skatieties TV3 sižetā!

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu