FOTO un VIDEO ⟩ Vēlme pārmācīt citu šoferi beidzas teju ar traģēdiju. Iereibis BMW vadītājs iebrauc pieturā stāvošajos

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
BMW iebrauc cilvēku pūlī Tallinā.
BMW iebrauc cilvēku pūlī Tallinā. Foto: Taavi Sepp

Pagājušajā svētdienā, 26. februārī, Igaunijas galvaspilsētā Tallinā kāds iereibis BMW vadītājs iebrauca cilvēkos, vairākus notriecot, vēsta laikraksts "Postimees".

BMW vadītājs lielā ātrumā traucās Baltijas stacijas virzienā. Noskaidrots, ka negadījumā, kuru izraisīja 19 gadus vecs jaunietis, cieta divi cilvēki.

Foto: Negadījums Tallinā

"19 gadus vecajam autovadītājam nepatika, ka viņam nogriez ceļu cits šoferis. Viņš nolēma spiest gāzes pedāli grīdā ierādīt vietu, taču pārvērtēja savas spējas un nepaspēja līdz galam iebraukt joslā," norādīja Satiksmes uzraudzības centrs.

Tā kā jaunietis vairs nevarēja paspēt nobremzēt, viņš nolēma pagarināt ceļu un iebrauca pretējā joslā. Nespēdams apstāties, viņš turpināja kustību uz priekšu un ietriecās cilvēku bariņā, kuri tajā brīdī gaidīja sabiedriskā transporta pieturā. Noskaidrots, ka jaunietis traucies ar vismaz 80 km/h lielu ātrumu vietā, kur atļautais ātrums ir 30 km/h.

Tikai veiksmes un laimīgas sagadīšanās rezultātā cieta vien divi cilvēki, kuri smagas traumas neguva.

Šoferis negadījuma vietā tika apcietināts. Viņam piespriests 30 dienu cietumsods un atņemta autovadītāja apliecība, kuru viņš bija ieguvis vien pirms sešiem mēnešiem.

Brīdinām! Video redzami nepatīkami kadri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu