Sakrauti kārtu kārtām. Kāda vīrieša pagalmā Dienvidkorejā atrod 1000 suņu līķus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

60 gadu veca vīrieša īpašumā tika atrasti vairāk nekā 1000 suņu līķi, kas burtiski kārtu kārtām klāja viņa zemi. Vīrietis skaidro, ka vācis kopā klaiņojošos suņus un turpinājis tos badināt savā paspārnē, līdz tie nomiruši.

Ziņu izdevumā “The Korea Herald” vēstīts, ka dzīvnieku aizsardzības aktīvisti arī sūdzas, ka šim vīrietim maksājuši suņu audzētāji, lai atbrīvotos no saviem pārāk vecajiem vai pircējiem nepietiekami pievilcīgajiem suņiem. Vīrietim kopš 2020. gada esot maksāti 10 tūkstoši Dienvidkorejas vonu (aptuveni 7 eiro) par katru suni, par kuru viņš apsolījis “parūpēties”, kas viņa gadījumā nozīmēja dzīvnieku ieslodzīt krātiņā un badināt līdz nāvei.

Dienvidkorejas policija uz vīrieša īpašumu tika izsaukta pēc tam, kad suņu līķu kaudzēm nejauši uzdūrās kāds vietējais iedzīvotājs.

VIDEO: 1000 SUŅU LĪĶI

Dienvidkorejā nežēlība pret dzīvniekiem ir sodāma. Par to var saņemt pat trīs gadus cietumā. Par spīti tam pēdējos gados Dienvidkorejā vardarbības līmenis pret dzīvniekiem ir ievērojami pieaudzis.

Dzīvnieku tiesību aizstāvji, kuri apmeklēja vīrieša īpašumu, atklāja, ka nelietis mirušos suņus glabājis kārtu kārtām – pūstošākie apakšā, svaigākie augšā. Līķi mētājušies arī maisos, krātiņos un gumijas konteineros.

Brīnumaini, šajā peklē tika atrasti arī daži dzīvi suņi, no kuriem visi bija novārguši, nobadināti. Divi no tiem atradās kritiskā stāvoklī. Visi dzīvie suņi tika nogādāti veterinārajā klīnikā.

Provinces valdība plāno vīrieša īpašumu no suņu līķiem atbrīvot tuvāko nedēļu laikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu