Gluzunova par krūšu palielināšanas operāciju: krūts bija tāda kā kantaina

TVNET/Zilonis studijā/TV3
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Katram ir brīva vaļa ar savu ķermeni darīt to, ko viņš vēlas un uzskata par pareizu, un sievietei dzīvē pienāk brīdis, kad viņa, paskatoties spogulī, nejūtas apmierināta ar to, ko redz, un varbūt tas ir tādēļ, ka viņa vēlas iet līdzi laikam, savukārt to, cik veiksmīgs vai neveiksmīgs ir rezultāts, jūt pati, TV3 sarunu šovā “Zilonis studijā” saka dziedātāja, šova “X Faktors” uzvarētāja un influencere Elīna Gluzunova. Cilvēki, kuri plastisko operāciju rezultātu cenšas nomelnot, ir neapmierinātībā ar sevi, piebilst dziedātāja.

2020. gada rudenī Elīna veica krūšu plastikas operāciju, kas bijusi vienīgā ķirurģiskā iejaukšanās viņas ķermenī. “To es veicu tikai pēc trešā bērna nākšanas pasaulē, kas man šķita pilnīgi likumsakarīgi, jo pēc trešā bērna tur tiešām nekā vairs nebija. Tās nebija tikai manas iedomas, ka es gribu izskatīties seksīgi, lai man būtu lielas krūtis, kas telpā ienāk pirms manis.

Es arī ikdienā to īpaši neafišēju. Ir fotosesijas, kurās es atļaujos vairāk, bet man ikdiena ir milzīgs džemperis un treniņbikses,” skaidro Gluzunova.

Runājot par to, kas dziedātājai koriģēts sejā, viņa stāsta: “Tā ir bijusi lūpu kontūrplastika, kas vienu reizi bijusi neveiksmīga, kad visu izņēmu laukā. To var izdarīt, taču tas ir ārkārtīgi sāpīgi. Tāpēc es iesaku meitenēm pārdomāt desmit reizes, pie kāda meistara viņas iet, jo preparāta izņemšana ir sāpīgāka nekā ievadīšana.”

Dziedātāja piebilst: “Ja es skatos, kāda es biju un kāda esmu šobrīd, esmu ļoti apmierināta. Tagad ir pagājuši divarpus gadi, un es ne dienu nenožēloju, ka šī operācija tika veikta. Tagad man krūtis ir mazākas nekā tad, kad es baroju otro bērniņu, tāpēc es gribu teikt, ka viss ir lieliski.”

Jautāta, vai pēc kādas no procedūrām saskārusies ar neizturamām sāpēm, Gluzunova atklāj, ka pēc krūšu operācijas sāpes neizjuta. “Vienīgais, kas bija nepatīkams atlabšanas procesā, bija tas ka

man no vienas krūts tika nogriezti audi, jo asimetrijas dēļ viena krūts bija izteikti lielāka par otru, tādēļ ilgu laiku bija tirpoņa zem oreolas. 

Viena krūts bija izteikti lielāka, kur iejaukšanās bija apjomīgāka, un bija tāda kā kantaina. Nākamajā dienā noņemot apsējus, es ieraudzīju, kā tas izskatās, un domāju – ak šausmas, nevar būt, ka tā paliks. Diezgan ātri viss sagāja vietās, un tagad nav nekādas atšķirības,” skaidro dziedātāja.

Pilno raidījumu par plastiskās ķirurģijas veiksmes stāstiem un riskiem var noskatīties te. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu