Ventspilī sagaidīts šī gada 100. mazulītis un otrie dvīnīši

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ventspils slimnīca

Ventspils Dzemdību namā nedēļas laikā piedzimuši otrie dvīņi - brālīši Adrians Tomass un Deniss Daniels, informēja SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" sabiedrisko attiecību vadītāja Linda Rudzroga.

Turklāt 12.martā Ventspils slimnīcā sagaidīts šī gada 100.mazulis - meitenīte Melānija, kura piedzima 50 centimetrus gara un svēra 3256 gramus. Viņa ir piektais bērns ģimenē. Melāniju un viņas mammu sveica slimnīcas valdes priekšsēdētājs Juris Lācis, uzdāvinot kārbu ar pensionāru biedrības rokdarbnieču darinātajām zeķēm un Latvijā ražotu mīļlupatiņu saldākiem sapņiem, kā arī mazuļu priekšautiņu.

Tāpat kā citas ģimenes, kas Ventspilī sagaida savu trešo un katru nākamo bērnu, arī Melānija ar mammu pēcdzemdību laiku pavada paaugstināta komforta palātā bez maksas.

TVNET jau vēstīja, ka 8.martā Ventspils Dzemdību nodaļā piedzima pirmie šī gada dvīņi - brālīši Rinalds un Niklāvs no Ventspils novada Ances. Viņi saviem vecākiem ir pirmie bērni ģimenē.

Kā vēstīts, šogad ieviesta jauna tradīcija, sveicot katru Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļā dzimušo bērniņu, mātei tiek pasniegta mazulīša pirmo mīļlietiņu kārba "Esi mīļi gaidīts Ventspilī!". Kastītē ievietota kartīte ar mazulīša vārdu, dzimšanas datiem, svaru, garumu un vecmātes vārdu, kā arī pensionāru biedrības "Ventspils liedags" čaklo rokdarbnieču darināti zābaciņi, tā simboliski nododot sirdsiltumu no paaudzes paaudzē.

Slimnīca aicina jaunos vecākus ne tikai no Ventspils un novada, bet arī no Kurzemes un visas Latvijas izvēlēties Ventspils slimnīcu kā vietu, kur laist pasaulē savu bērniņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu