VIDEO ⟩ 40 sekundes, un 600 000 dolāru vairs nav! Cilvēku grupa ASV nolaupa sešus sporta auto

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Somersetas pilsētā Kentuki štatā kādam auto dīlerim nieka 45 sekunžu laikā tika nozagti amerikāņu muskuļu auto "Dodge Challenger Hellcat".

Amatpersonu rīcībā nonākusi viena aizdomās turamā persona. Vairāku cilvēku grupa nozaga "Hellcat" spēkratus no auto dīlera "Don Franklin Chrysler Dodge Jeep" aptuveni 600 000 dolāru vērtībā.

Aizturētais bijis 19 gadus vecs jaunietis, kurš tika notverts pakaļdzīšanās laikā. Video, kurā redzams, kā tiek nolaupīti trīs spēkrati, izplatījies sociālajos tīklos.

Videomateriālā redzami trīs cilvēki, kuri vien 40 sekunžu laikā nomaina trīs spēkratiem numurzīmes un tos nolaupa.

Auto dīlera pārstāvis Ādams Braients sacīja, ka ļaundari ielauzušies pa garāžas aizmugurējām durvīm. "Viņi bija ieguvuši informāciju, kāda ir mūsu centra aptuvenā drošības sistēma."

Braients stāstīja, ka brīdī, kad tiek aktivizēta signalizācija, ir 60 sekundes, līdz tā sāks darboties. Viņi bija prom 20 sekundes pirms signalizācija sāka darboties. Policijas reaģēšanas laiks bijis trīs minūtes, kas ir ļoti ātri.

Kā ziņo Kentuki štata policija, četrus no sešiem "Hellcat" spēkratiem kāds likumsargs bija redzējis stundu pēc zādzības. Automašīnas esot traukušās ar teju 300 km/h lielu ātrumu. Lai gan trim no četrām mašīnām izdevās aizmukt, likumsargiem vienu auto izdevās apturēt.

Līdz šim likumsargiem izdevies atgūt piecus no sešiem zagtajiem transportlīdzekļiem. Vienam no spēkratiem bija beigusies degviela 40 kilometru attālumā no auto dīlera, viens tika apturēts, viens tika atrasts Kentuki štatā, bet vēl divi Alabamas un Tenesī štatā.

Aizturētajam jaunietim izvirzītas apsūdzības par ātruma pārsniegšanu, agresīvu braukšanu, bēgšanu no likumsargiem, zādzību vairāk nekā 10 000 dolāru apmērā, kā arī pretošanos arestam.

Policija joprojām meklē sesto automašīnu, kā arī pārējos iesaistītos zagļus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu