Pie Nacionālā teātra novērots sadauzīts BMW džips. Teātris skaidro situāciju

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook/Sadursme.lv

Trešdienas, 15. marta, vakarā pie Latvijas Nacionālā teātra novērots sadauzīts BMW X5 markas transportlīdzeklis. Portāls TVNET centās noskaidrot, kā auto tur nonācis.

Sociālajos tīklos ievietotais attēls piesaistījis daudzu cilvēku uzmanību. Daudzi spriež, ka BMW autovadītājs ļoti steidzies uz teātra izrādi, tāpēc auto novietojis pie pašām parādes durvīm.

Portāls TVNET sazinājās ar Latvijas Nacionālo teātri, lai noskaidrotu par situāciju vairāk. Kā izrādās, šis auto ir daļa no izrādes "Ričards. Nekā personīga" scenogrāfijas.

Kā zināms, tad iestudējums savu pirmizrādi piedzīvos 16. martā.

Režisors Elmārs Seņkovs atzīmē, ka šajā reizē viņu interesē ar divu cilvēku attiecību modeli apskatīt manipulācijas tēmu. Viņa ieskatā, attiecībās vardarbība reizēm ir ļoti nemanāma, līdz brīdim, kamēr kāds par to sāk runāt.

"Problēmu, ko vajadzētu mācēt risināt pašiem, mēs nododam sabiedrības rokās. Bet par soģiem paliekam mēs - skatītāji, sociālie tīkli, visi, kam nav slinkums izteikt savu viedokli. Bet kur paliek objektīvā patiesība? Vai sabiedrībai?" retoriski vaicā Seņkovs.

Paredzēts, ka izrāžu dienās Nacionālais teātris pārtaps par izstāžu telpu, kurā ar vēsturiskajiem tēliem mijiedarbosies mūsdienu mākslinieka Kristiana Brektes izstādes darbi.

Iestudējuma radošo komandu veido dramaturgs Artūrs Dīcis, režisors Seņkovs, scenogrāfs Reinis Suhanovs, komponists Edgars Mākens, gaismu mākslinieks Oskars Pauliņš un kostīmu māksliniece Berta Vilipsone.

Lomas iestudējumā atveidos Arturs Krūzkops, Laura Siliņa, Kārlis Reijers, Ieva Aniņa, Egils Melbārdis, Jānis Āmanis, Daiga Kažociņa, Daiga Gaismiņa, Juris Lisners un Līga Zeļģe.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu