Lietuvā piedzēries vīrietis stumj auto, līdz attopas zem tā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Georgy Dzyura/Shutterstock

Pagājušajā nedēļas nogalē pavisam nepatīkami izvērtusies automašīnas stumšana kādam vīrietim - viņš pakritis un savainojies, vēsta portāls "15min".

Negadījums noticis sestdien, 18. martā. Kāds Ķēdaiņu rajona iedzīvotājs pagaidām neskaidros apstākļos stūmis savu automašīnu, taču pakritis un savainojies.

Vīrieša kāja pakļuva zem viņa stumtā transportlīdzekļa. 

Sākotnēji uz notikuma vietu tika izsaukti Kauņas Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta glābēji, lai vīrietim palīdzētu, taču kungs paša spēkiem kāju jau bija dabūjis laukā. Vēlāk noskaidrojies, ka cietušais vīrietis bijis piedzēries.

Jau ziņots, ka janvāra sākumā neparasts ceļu satiksmes negadījums notika Raudondvaris ciemā Lietuvā - kādam vīrietim virsū uzbrauca paša  automašīna.

Policija izsaukumu uz negadījuma vietu saņēma ap plkst. 18. Kāds 23 gadus vecs vīrietis nebija ievērojis visus noteikumus auto noparkošanai.

Viņš savu "Audi" bija novietojis stāvā nogāzē un automašīnas pārnesumkārbu atstājis "Drive" režīmā, kā arī nebija norāvis stāvbremzi. Līdz ar to spēkrats turpināja kustību uz priekšu un iebrauca grāvī, savainojot autovadītāju.

Šajā kontekstā jāatgādina, ka pagājušā gada novembrī līdzīgs atgadījums notika Šveicē. Kā ziņo policija, 45 gadus veca sieviete Šveices dienvidaustrumu pilsētā Sanktgallenē izkāpa no savas automašīnas ar ieslēgtu dzinēju, acīmredzot lai kaut ko paņemtu no bagāžnieka.

Tomēr automašīna, kas bija novietota nelielā slīpumā, sāka lēnām ripot atpakaļ. Sieviete izmisīgi mēģināja apturēt automašīnu, taču nokrita uz zemes, un automašīna pārbrauca viņai pāri.

Pēc tam automašīna ietriecās citā transportlīdzeklī un sāka kustību pretējā virzienā, otro reizi uzbraucot sievietei. Ar to nekas nebeidzās - automašīna ietriecās apmalē, kas to atgrūda atpakaļ sievietes virzienā, notriecot viņu trešo reizi.

Visbeidzot automašīna ietriecās koka barjerā un apstājās. Cietusī smagā stāvoklī tika nogādāta slimnīcā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu