Policija ar 360 grādu kamerām pieķers un sodīs pārkāpējus Gogoļa ielā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Valsts policija

Policija no pirmdienas, 27. marta, ar automašīnu, kas aprīkota ar 360 grādu kameru sistēmu, uzraudzīs autovadītājus konkrētā Gogoļa ielas posmā, informēja Valsts policija.

No 11. marta Centrālās stacijas apkārtnē ir ieviesti papildu satiksmes ierobežojumi, kas saistīti ar "Rail Baltica" integrēšanu Rīgas centra infrastruktūrā - slēgta transportlīdzekļu satiksme Gogoļa ielas posmā no 13. janvāra ielas līdz Turgeņeva ielai.

Ņemot vērā, ka regulāri tiek saņemta informācija, ka satiksmes dalībnieki turpina klaji ignorēt ceļa zīmes "Iebraukt aizliegts" prasības, tādējādi traucējot būvdarbus un apdraudot uz vietas strādājošo personu drošību, Valsts policija, saskaņojot ar Rīgas Domi, no pirmdienas, 27. marta, ar automašīnu, kas aprīkota ar 360 grādu kameru sistēmu, preventīvi uzraudzīs satiksmi un fiksēs ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumus minētajā ceļa posmā.

Konkrētajā ceļa posmā ir saglabāta sabiedriskā transporta satiksme, kā arī piekļūšana privātīpašumiem.

Konstatējot pārkāpumu ar automašīnu, kas aprīkota ar 360 grādu kameru sistēmu, sods par to tiks nosūtīts automašīnas īpašniekam elektroniski - tāpat kā par fotoradaru konstatētajiem pārkāpumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu