Latgalē ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudējis gājējs; Krāslavā no Daugavas izcelts mirušais

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ceļu policijas inspektors
Ceļu policijas inspektors Foto: LETA

Svētdien kādā ceļu satiksmes negadījumā Latgalē dzīvību zaudējis gājējs, liecina Valsts policijas apkopotā statistika.

Negadījums noticis Rēzeknes novada Vērēmu pagastā, kur ugunsdzēsēji glābēji atbrīvojuši zem kravas automašīnas iespiestu cilvēku, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Diennakts laikā Latvijā kopumā reģistrēti 73 ceļu satiksmes negadījumi, septiņos no tiem cietuši cilvēki, bet vienā ir bojāgājušais.

Svētdien uz ceļiem pieķerti 14 dzērājšoferi, deviņi no viņiem bijuši stiprā alkohola reibumā, tādēļ šajos gadījumos sākti kriminālprocesi. Trim dzērājšoferiem tiks konfiscēts auto, bet no sešiem - piedzīta naudas summa, kas var sasniegt reibumā vadītā transportlīdzekļa tirgus vērtību.

Diennakts laikā Valsts policija par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem kopumā noformējusi 435 administratīvā pārkāpuma protokolus, tostarp 183 par atļautā ātruma pārsniegšanu, liecina policijas apkopotā statistika.

Krāslavā no Daugavas upes glābēji izcēluši bojāgājušu cilvēku

Svētdien Krāslavā no Daugavas glābēji izcēluši bojāgājušu cilvēku, kurš nodots Valsts policijas darbiniekiem, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Svētdien VUGD arī saņēma izsaukumu uz Cēsu novada Drabešu pagastu, kur Amatas upē bija apgāzusies laiva ar diviem laivotājiem.

Saskaņā ar pieteicēja sniegto informāciju, vienam laivotājam izdevās pieķerties pie koka, savukārt otru, turoties pie laivas, straume nesa tālāk uz priekšu.

Glābējiem ierodoties notikuma vietā, abi laivotāji jau atradās krastā un viņus apskatīja mediķi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu