"Izaugsmes" ilggadējo vadītāju Skridi amatā nomainījis Žilko

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Juris Žilko.
Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Juris Žilko. Foto: Edijs Pālens/LETA

Svētdien notikušajā partijas "Izaugsme" kongresā par jauno valdes priekšsēdētāju un partijas vadītāju ievēlēts Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Juris Žilko, informēja partijā.

Tāpat valdē uz nākamo divu gadu termiņu pārvēlēti arī līdzšinējie locekļi Maija Radzina, Artūrs Čačka un Skride. Valdē ievēlēts arī partijas dibinātājs Lorenss Purmalis.

Par svarīgāko uzdevumu Žilko izvirzījis partijas biedru skaita palielināšanu un dažādu jomu profesionāļu piesaisti visā Latvijā, liecina "Izaugsme" kontā "Facebook" publicētā informācija.

"Partijas līdzšinējā darbība Madonas un Ķekavas novados ir pierādījusi, ka proaktīva un konstruktīva partijas biedru rīcība ir pamats veiksmīgam startam pašvaldību vēlēšanās," pauž partijas jaunais vadītājs, kurš par savu stratēģisko mērķi izvirzījis jaunu un spēcīgu komandu novados izveidošanu, kas nodrošinātu konkurētspējīgu politisko piedāvājumu 2025.gadā gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās.

Kā ziņots, 2022.gada 14.Saeimas vēlēšanās "Izaugsme" startēja partiju apvienības "Attīstībai/Par!" sarakstā, kuram līdz iekļūšanai šajā sasaukumā pietrūka vien 250 balsis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu