VIDEO ⟩ "Ātrs un bez žēlastības" Igaunijā! Likumsargi iejaucas nelegālās ielu sacīkstēs (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Igaunijas Dienvidu prefektūra sociālajos tīklos dalījusies ar video, kurā likumsargiem izdevies apturēt nelegālas ielu sacīkstes.

Kā informēja Dienvidu prefektūra, pagājušās nedēļas nogalē Viljandi policisti kļuva par aculieciniekiem nelegālām auto sacīkstēm.

Redzētais likumsargiem atgādināja kadrus no slavenās filmu sērijas "Ātrs un bez žēlastības". Gar ceļu stāvēja virkne automašīnu, bet pa ceļa vidu sacentās "Toyota" un 
"Audi" spēkrati.

Pēc karoga novicināšanas automašīnas sākušas sacīksti, lai pēc iespējas ātrāk nonāktu līdz finiša līnijai. Tiesa, noskaidrot ātrāko tā arī neizdevās, jo sacīksti pārtrauca kāda pretim braucoša automašīna, kā arī likumsargu ieslēgtās bākugunis.

Balstoties uz informāciju, ko uzrādīja policistu automašīnā uzstādītais radars, abi sacīkstes dalībnieki traukušies ar vairāk nekā 150 km/h lielu ātrumu.

"Toyota" autovadītājs, kurš brauca pa pretējo joslu, tika pie naudas soda par satiksmes noteikumu pārkāpšanu, kā arī agresīvu braukšanu. Savukārt ar "Audi" šoferi likumsargi  veica nopietnas pārrunas.

Lai gan šīs nelegālās sacīkstes beidzās laimīgi, autovadītājiem vajadzētu atcerēties, ka šādām nepārdomātām un bīstamām izklaidēm uz koplietošanas ceļiem nav vietas.

Likumsargi šādiem autovadītājiem iesaka labāk piedalīties oficiālās sacīkstēs, kur iespējams pārbaudīt gan savas spējas, gan mašīnas ātrumu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu