VIDEO ⟩ Interneta hits! Piedzēries velosipēdists iesper radaram, pārkrīt pār stūri un sarīko teātri policistiem (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pagājušajā piektdienā, 14. aprīlī, kāds Lietuvas iedzīvotājs kļuva par īstu sociālo tīklu slavenību - velosipēdists, braucot garām policijas fotoradaram, nolēma pa to iespert. Tiesa, likumsargi bija turpat un visu redzēja.

Ar video sociālajā vietnē dalījās Panevēžas apriņķa policija. Notikušo vēl amizantāku padara tas, ka velosipēdists pēc spēriena vēl pats paspēja pārvelties pār stūri.

"Dažreiz fotoradars izliek "padeni"! Vecā labā tautas gudrība - neroc citam bedri, jo pats tajā iekritīsi," pie video sociālajos tīklos ierakstījuši likumsargi.

Lai gan pats velosipēdists likumsargiem stāstīja, ka neesot savaldījis sava divriteņa stūri un radaram uzbraucis nejauši, video kadros redzama pavisam cita aina. Policisti nenoticēja vīrieša teātrim notikuma vietā. Likumsargiem izdevies noskaidrot, ka velosipēdists bijis pamatīgā kunga dūšā - 2,62 promiļu reibumā.

Video: Policistu iemūžinātais video

Par braukšanu ar velosipēdu alkohola reibumā vīrietim sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols un tiks piemērots pamatīgs naudas sods. Pagaidām precīzas naudas summas netiek minētas, jo tiek aplēsti zaudējumi, kādus iereibušais kungs nodarījis policijas fotoradaram.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu