Video ⟩ Kaimiņi atklāj jaunas detaļas par Rusiņu, kurš bērna acu priekšā nogalināja savu bijušo dzīvesbiedri

CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Leons Rusiņš sava bērna māti nogalināja dienu pēc savas 53. dzimšanas dienas. Likumsargi neatklāj, kā tieši noziegums tika pastrādāts, bet Jēkabpilī cilvēki runā, ka vīrietis apturējis sievieti, viņas māti un bērnudārza vecuma dēlu uz nomaļa ceļa, vēsta televīzijas kanāla TV3 raidījums "Degpunktā".

Vīrietis, iespējams, ar cirvi nāvējoši savainoja savu upuri bērna acu priekšā. Cieta arī sievietes māte, kura šobrīd atrodas slimnīcā. Cik nopietnas traumas sirmgalve guva, nav zināms.

Kaimiņiene pauž neticību notikušajam. Likās normāls vīrietis, taču, kad pāris izšķīrās, vīrietis sāka rīkoties dīvaini. Pēdējā gadā sieviete uzlika kameru un brīdināja kaimiņus, ka tāda izvietota. Bija situācijas, kad vīrietis izsitis nogalinātajai sievietei logus.

“Es dzirdēju, ka viņš visu laiku kliedz, ka viņam neļauj ar bērnu tikties. Vēl bija, ka viņš te ap māju bildēja, vai viņa bērnu ved uz bērnudārzu. Es tikai no attāluma redzēju. Viņam bija aizliegts būt te tuvāk par desmit metriem, tad viņš tur uz soliņa sēdēja, tuvumā nenāca. Bet, kad te dzīvoja, es pat nezinu, tik labi ar bērnu satika, staigāja te pa āru. Problēmas sākās, kad viņi izšķīrās,” raidījumam stāsta nogalinātās sievietes kaimiņiene. 

Tā kā upure un viņas tuvākie cilvēki no Leona jau ilgstoši saņēma draudus, pret vīrieti bija sākti vairāki administratīvā pārkāpuma procesi un kriminālprocesi. Viņš bija izsludināts meklēšanā jau kopš pagājušā rudens.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu