Peskovs noliedz, ka Putins sēdētu bunkuros un ka viņam būtu dubultnieki (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Dmitrijs Peskovs
Dmitrijs Peskovs Foto: Reuters / Scanpix

Krievijas diktatora Vladimira Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs par meliem nosaucis informāciju, ka Putinam esot dubultnieki un ka viņš daudz laika pavadot bunkuros, ziņo Krievijas medijs “Meduza”.

Šādu komentāru Peskovs sniedzis, uzstājoties “apgaismības” seminārā “Zināšanas. Pirmās”.

“Jūs noteikti būsiet dzirdējuši, ka Putinam esot daudz dubultnieku, kuri strādā viņa vietā, kamēr viņš pats sēž bunkurā. Kārtējie meli,” uzsvēra Peskovs.

“Jūs taču redzat, kāds mums ir prezidents – viņš kā bija, tā ir megaaktīvs, mēs, tie, kas ar viņu kopā strādājam, ar grūtībām tiekam viņam līdzi,” viņš piebilda.

“Nekādos bunkuros, protams, viņš nekad nav sēdējis. Jūs taču redzat, tas ir acīmredzams,” norādīja diktatora preses sekretārs.

Peskovs arī noraidīja informāciju, ka Putinam esot problēmas ar veselību.

“Viņa veselību var novēlēt jebkuram citam,” izteicās Peskovs.

Šeit gan būtu jāņem vērā, ka ļoti bieži jebkas, ko Peskovs noliedz, beigās izrādās taisnība.

Pagājušajā nedēļā laikraksts “Novaja Gazeta Jevropa” publicēja žurnālistes Jūlijas Latiņinas rakstu, kurā teikts, ka Putinam varētu būt dubultnieks. Šajā materiālā arī stāstīts par bunkuru, kurā Putins mēdzot daudz uzturēties.

To, ka viņam neesot dubultnieku, 2020.gadā apgalvoja arī pats Putins.

Internetā jau gadiem ilgi tiek diskutēts par Putina dubultnieku jautājumu, tomēr nekādu neapstrīdamu pierādījumu šajā jautājumā pagaidām nav.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu