"Brauc kā Maskavā!" "Mercedes" šoferis negaida sastrēgumā un "uzspļauj" noteikumiem (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Braukšanas instruktore Olga Židvlenkova savā darba pieredzē ir novērojusi daudzus un dažādus rupjus ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumus. Tiesa, kāds "Mercedes" autovadītājs otrdien, 25. aprīlī, Viļņā izcēlās ar vēl lielāku bezkaunību, vēsta portāls "15min".

Instruktore ar redzēto dalījās sociālajā tīklā "Facebook". Video kadros redzams, ka melnais "Mercedes" pilnībā nerespektē pārējos ceļu satiksmes dalībniekus.

Autovadītājam nav bijis prātā gaidīt sastrēgumā, tāpēc viņš mēģināja iespraukties pārējiem priekšā. Tiesa, viņš to darīja, mierīgi braucot pa pretējo joslu, no kuras kreiso pagriezienu atļauts veikt pretim braucošajām mašīnām.

Tiesa, ar šo pārkāpumu viss nebeidzās - kad "Mercedes" vadītājs saprata, ka aizšķērsojis citiem ceļu un pārējie viņu nelaidīs priekšā, šoferis izdomāja pārkārtoties uz malējo joslu, kas arī ved pretējā virzienā.

Kāds iedzīvotājs komentējis: "Tas gan brauc kā Maskavā! Ļoti bieži novērots, ka Maskavā dārgas automašīnas negaida sastrēgumos un rīkojas šādi."

Instruktore pauda: "Man nav ne jausmas, kas darās šādu cilvēku prātos. Vai tā ir nauda, viņu ekonomiskais statuss, kas liek šādi rīkoties? Parastas automašīnas šādi nekad neizceļas."

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu