Pārāk resna, lai strādātu. Vai bija tiesības Lienei svara dēļ atteikt darbu? (19)

TVNET/Zilonis studijā/TV3
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Liene Baltruka no Siguldas ar lieko svaru cīnās visu mūžu. Sieviete saskārusies ar negatīvu pieredzi darba tirgū, kas atstāja sāpīgas emocijas, Liene atklāj TV3 sarunu šovā "Zilonis studijā".

Siguldietes Lienes Baltrukas svars patlaban ir 122 kilogrami. Viņa ir atbrīvojusies no 20 liekajiem kilogramiem un ir ceļā uz savu ideālo svaru.

"Nav tā, ka es neesmu sevi pieņēmusi. Es neesmu akla, es zinu, kā es izskatos. Es visu mūžu esmu bijusi apaļa – es biju apaļš bērns, apaļš tīnis, apaļš jaunietis, es vienmēr biju apaļāka par saviem vienaudžiem. Es nekad neesmu bijusi tieva. Es savā ķermenī nejūtu diskomfortu. Jā, man ir grūtāk nekā slaidiem cilvēkiem izdarīt daudzas lietas. Krosu noskriet es nevaru. Ir aizdusa, uz piekto stāvu es uzkāpšu, bet es elsīšu, jo ķermenim ir grūti. [..] Man ir mazs puika, kurš ir jāizaudzina, jāizglīto, mana profesija ir vizāžiste, kur arī esmu uz kājām, un man vajag būt bišķiņ tonusā,” stāsta Liene, kuri daudzi atminas kā TV šova “Pati pilnība” dalībnieci.

Jautāta, vai kādreiz izjutusi kādu dūrienu no ārpuses, Liene neslēpj: “Esmu divas reizes piedzīvojusi to, ka man atsaka darbu liekā svara dēļ. Vienā vietā man reāli pateica: tu esi pārāk resna, lai strādātu šajā profesijā, lai gan es pieteicos profesijā, kur man ne vajag būt uz skatuves, ne… Pēc tam man bija ļoti dziļa depresija. Gāju mājās, raudāju. Domāju, kāpēc es tērēju savu laiku, naudu mācoties, izglītojoties, ja cilvēkiem ir svarīgi tas, kā es izskatos, nevis to, kas man ir galvā."

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu