Kanādas pilsētiņas Dildo iedzīvotājus izbrīnījis dzimumlocekļa formas aisbergs (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ken Pretty / Facebook

Daba nereti mēdz ar mums izspēlēt jokus, bet nu šajā gadījumā tā ir pārspējusi pati sevi, proti, kāds fotogrāfs no Ņūfaundlendas pilsētiņas Dildo pie Kanādas krastiem nofotografējis milzīgu dzimumlocekļa formas aisbergu.

Īpatnējo aisbergu veido gara ledus kolonna ar kupolveida galu, kas savukārt balstās uz diviem ovāliem ledus gabaliem. Fotogrāfs Kens Pretijs ledus veidojumu iemūžināja ar drona palīdzību.

Laikam jau nav nekāds pārsteigums, ka šī fotogrāfija sev pievērsusi starptautisku uzmanību. Humors “zem jostas vietas” tomēr ir tūkstošiem gadu sens un allaž brangi iecienīts ļaužu vidū.

“Es zināju, ka būs daudz komentāru, tomēr nedomāju, ka tik daudz,” Pretijs teica ziņu aģentūrai “Saltwire”.

Diemžēl staltais ledus falls ilgi nestāvēja un pavisam drīz pēc fotogrāfijas uzņemšanas sabruka.

Ņūfaundlendas un Labradoras pussalas piekrastē nu noris aisbergu sezona un ūdenī manāmas vairāk nekā 200 peldošas ledus struktūras.

Šis nav vienīgais mātes dabas sagādātais ledus penis vēsturē. 2021. gadā kāds vīrietis publicēja fotogrāfiju ar dzimumlocekļa formas akmens torni Arkas nacionālajā parkā. Savukārt Kambodžas varas iestādēm ir teju jālūdzas cilvēkiem nevākt kukaiņēdāju augu “nepenthes bokorensis”, kas ir līdzīgs penim.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu