Karalienes mazmeita, kura pēc ballītes kronēšanā aizmiga

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters / Scanpix, TikTok

Lai gan karaļa Čārlza III un karalienes Kamillas kronēšana jau ir pagājusi, atskaņas turpinās! Šoreiz stāsts par karalienes Elizabetes II mazmeitas Zāras Tindalas iemigšanu kronēšanas ceremonijā. 

Zāra Tindala (41) satraukusi karaliskos fanus, jo viņa, kā novērojuši fani, iepriekšējā dienā ballējusies līdz diviem naktī kopā ar vīru Maiku, kronēšanas pasākumā vienā laidā miga ciet. 

Piektdienas vakarā princeses Annas meita Zāra kopā ar māti, vīru Maiku, prinča Edvarda un Endrjū ģimeni ieturēja kopīgu maltīti klubā "Oswald's" Meifērā.

Pēc tam Zāra un Maiks  turpināja vakaru tuvējā naktsklubā, no kurienes viņi aizgājuši ap pulksten 2:00. Pāris tika nofotografēts ejam pāri ielai un meklējam taksometru.

Astoņas stundas vēlāk trīs bērnu māte izskatījās pat ļoti "svaiga", kad ieradās uz karaļa kronēšanas ceremoniju Vestminsteras abatijā. Tomēr, ja kosmētika un apģērbs dara brīnumus, tad organisma nogurums nemaz netaisās atkāpties. 

Sociālajos tīklos tika kopīgots video, kurā Zāra ļoti cenšas palikt nomodā.

@hrhzara Zara Tindall falls asleep at the coronation #brf #fypシ #fyp #britishroyalfamily #king #kingcharles #princewilliam #princessbeatrice #princesseugenie #princeharry #zaratindall #zaraphillips #miketindall #viral #trending #royalfamily #royal #royals #foryou #coronation #britishroyals #queen #queenelizabeth #princessanne #family ♬ Oh no, oh no, oh no, no no - Hip Hop

Zāra un Maiks Tindali jau iepriekš presē nonākuši savas uzvedības dēļ. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu