Drosmīgas aculiecinieces rīcība Rīgas autoostā izglābj kādu vīrieti, kuru terorizējuši vairāki jaunieši (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Irēna Fedotova/Facebook

Sociālajā tīklā "Facebook" kāda sieviete dalījusies ar piedzīvoto Rīgas autoostā. Proti, 12. maijā, agri no rīta, viņa, izkāpusi no autobusa Rīgas Starptautiskajā autoostā, pamanīja, ka jauniešu bariņš terorizējis kādu vīrieti. 

Vīrietis arī izkāpis no autobusa, bet tur viņu sagaidījis bariņš jauniešu.

 "Sekundes laikā pamanu, ka šie "drosmīgie" jaunieši sāk barā dzīties pakaļ vīrietim, mēģinot ielenkt. Vīrietis ieskrien labierīcībās.

Izejot no labierīcībām, puiši atkal sāk dzīties pakaļ. Pati biju sašutusi. Apkārt apmeklētāji, nekādas reakcijas, paiet garām, tikai noskatoties. Vīrietis atkal ieskrien labierīcībās."

Sieviete nolēmusi pieiet pie jauniešiem, lai noskaidrotu situāciju, taču saņēma neapmierinātības pilnu atbildi.

"Šis mani, atklāti sakot, šokēja un sadusmoja ne pa jokam. Tālāk sekoja draudi, ka viņi tūlīt pazvanīšot kaut kādam Zigim (it kā pat pazvanīja), un man būšot baigās ziepes, uz ko saņēma atbildi, ka visi kopā ar Valsts policiju un Zigi tad arī draudzīgi parunāsim.

Jaunieši sašutuši, saprot, ka ar iedomu draugu iebiedēt nav sanācis, šī dāma ir riktīgi uzvilkusies un par policiju galīgi nejoko."

Vien dažas minūtes pēc izsaukuma Rīgas Starptautiskajā autoostā ieradās likumsargi.

Valsts policija portālam "Apollo.lv" skaidroja, ka, ierodoties notikuma vietā, tika sastapts iespējamais cietušais vīrietis, taču minētie jaunieši no notikuma vietas bija aizbēguši.

Tika veiktas pārrunas ar vīrieti, tostarp informējot par iespēju uzrakstīt iesniegumu, taču viņš nevēlējās rakstīt iesniegumu.

Saistībā ar notikušo Valsts policija ir uzsākusi resorisko pārbaudi, un pieprasījusi video ierakstu no Rīgas autoostas.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu