Latviešu radītā "Dabas galerija" saņem divas zelta godalgas pasaulē!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Radošā apvienība “Skudras Metropole” un dizaina risinājumu uzņēmums “Don’t Panic” gūst atzinību, saņemot zelta godalgas vērienīgākajā un prestižākajā pasākumu rīkotāju konkursā “Eventex Awards 2023”, kurā tiek apbalvoti labākie izklaides un kultūras pasākumi no visas pasaules, informē radošās apvienības “Skudras Metropole” vadītāja un radošā direktore Gundega Skudriņa.

“Eventex Awards 2023” festivāls un konkurss notiek jau 13. gadu. Tas radīts, lai atzīmētu radošumu, inovācijas un efektivitāti nozarē. Tā ir visaugstāk novērtētā atzinība pasākumu un mārketinga pasaulē, kas ir patiess izcilības simbols. Šogad konkursam tika iesniegts rekord augsts projektu skaits - 761 pieteikums no 49 valstīm, kurus vērtēja 83 žūrijas locekļi. Starp finālistiem un balvu saņēmējiem tādi zīmoli un notikumi, kā Netflix, Porsche, Audi AG, FIFA World Cup Qatar 2022, Qatar Airways, Budweiser, China Motors Limited, SkyShowtime, PwC, RedBull, Twitch, Adobe un daudzi citi.

“Dabas Galerija” ir unikāls mūsu komandas projekts, kas prasa milzu darbu un lielu atbildību, bet tajā pat laikā parāda, ka esam uz pareizā ceļa. Daudzi “Dabas Galerijas” sasniegumi un jau 11. godalga gada laikā apliecina, ka projekts ir ļoti laikmetīgs, sabiedrībai vajadzīgs un attīsta pasākumu un tūrisma nozari. Piedzīvojums dabā visām maņām, kas ne tikai iedvesmo un izklaidē, bet arī izglīto. No sirds priecājos un lepojos par Latviju un visas komandas lielo darbu!” tā par paveikto stāsta RA “Skudras Metropole” vadītāja un radošā direktore Gundega Skudriņa.

“Dabas Galerija” konkursā ieguva divus zelta apbalvojumus kategorijās “Environmental Good Event” un “Experiential Event”.

“Dabas Galerija” ir jauna veida objekts 2,6 h mežā pie ezera, kas piesaista apmeklētājus ar unikālu, iepriekš nebijušu dizaina objektu - rotējošu galeriju 360 grādos un mākslas instalācijām teritorijā, kas saturiski vēstī par vides saglabāšanu, vērtībām un klimata pārmaiņām. Projekta sinerģiju veido - tehnoloģijas, dizains, gastronomija, māksla un kultūras norises. Projekts veicina apmeklētāju izpratni par ilgtspējas nozīmi, vienlaicīgi izglīto un dāvā piedzīvojumu sajūtu, attīsta rekreācijas iespējas un biofilijas konceptu.

2023. gada vasaras sezonā “Dabas Galerijas” viesiem iespējams izbaudīt ne vien dienas seansus, naktsmiera pieredzi, bet arī īpašus sajūtu piedzīvojumus grupām, ko, pateicoties angļu valodā adaptētam saturam, iespējams piedzīvot arī ārvalstu viesiem.

“Dabas Galerijas” projektam šī ir jau 11. saņemtā balva pasaules, Baltijas un Latvijas mērogā, tajā skaitā “Eksporta un inovācijas balva“ - “Eksportspējīgākais jaunais tūrisma produkts“.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu