"Karstākais sarkanais paklājs": Depa meita Lilija-Rouza un mūziķis "The Weeknd"

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

76. Kannu kinofestivālā pirmizrādi piedzīvoja arī ļoti pretrunīgi vērtētais seriāls "Idol", kur galvenajās lomās ir īpaši karsts duets - kanādiešu mūziķis "The Weeknd" (īstajā vārdā Ābels Makonens Tesfaije) un Džonija Depa apburošā meita, aktrise Lilija Rouza Depa. 

Jebkuras karstās diskusijas par jauno drāmas seriālu saistībā ar tajā redzamo vardarbību, porno asociācijām un pārlieku biežu aktieru atkailināšanos tika apdzēstas, kad uz kinofestivāla sarkanā paklāja parādījās The Weeknd mūziķis un aktrise Lilija Rouza Depa.

Ovācijas un spiegšana viennozīmīgi piešķīra šim sarkanā paklāja iznācienam "karstākā paklāja" slavu. 

Foto: SIPA/Scanpix

23 gadus vecā Lilija Rouza, kad viņa pozēja fotogrāfijām kopā ar smokingā tērpto The Weeknd, melnā minikleitā izskatījās īpaši iekārojama.

Aktrisei un mūziķim jeb kanādiešu izcelsmes zvaigznei Ābelam Tesfajem uz paklāja pievienojās arī "Victoria's Secret" modele Stella Maksvela un vienmēr ekstravagantā aktrise Džūlija Foksa.

Džūlija Foksa
Džūlija Foksa Foto: AP/Scanpix
Stella Maksvela
Stella Maksvela Foto: SIPA/Scanpix

HBO seriāls "Idol", ko veidojuši pats The Weeknd un Sems Levinsons, jau izpelnījies kritiķu nosodījumu par pārlieku biežajām seksa ainām un nepamatotu kailumu.

Seriāla pirmizrādes datums - 5. jūnijs. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu