VIDEO ⟩ "Uzmanīgāk, m***a!" Velosipēdists un autovadītājs saplūcas ceļa vidū (8)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Polijas pilsētā Čorzovā kāds autovadītājs kļuvis par aculiecinieku pamatīgam konfliktam satiksmē - velosipēdists un cits šoferis bija gatavi izvicināt dūres turpat uz ceļa.

Nav noslēpums, ka autovadītājiem satiksmē mēdz uz nerviem krist velosipēdisti un arī pretēji. Katrs no viņiem situāciju skata no savas perspektīvas.

Kāds velosipēdists mierīgi brauca pāri gājēju pārejai līdz brīdim, kad viņa priekšā strauji nobremzēja "Suzuki" automašīna. Tas riteņbraucēju pamatīgi saniknoja, un abi sāka skaidroties ceļa vidū, apgrūtinot ceļu pārējiem satiksmes dalībniekiem.

Velosipēdists plātījās ar rokām un uzbļāva autovadītājam: "Uzmanīgāk, m***a!" Video redzams, ka viņš pieiet pie šofera durvīm un turpina to lamāt.

Tiesa, autovadītājs atbildi parādā nepaliek - viņš ar pamatīgu spēku atcērt durvis vaļā un trāpa ar tām velosipēdistam. Tas, protams, situāciju saasina vēl vairāk, abi karstgalvji satuvojas un šķiet, ka tūdaļ arī sāksies dūru vicināšana. Taču tā nenotiek, jo situācijā iesaistās kāds kungs, kurš mēģina abus nomierināt, tiesa, nesekmīgi.

Pēc neilga brīža autovadītājs iekāpj auto un pabrauc malā, lai atbrīvotu satiksmi citiem šoferiem.

Jāatgādina, ka emocijas pavisam noteikti nepalīdzēs atrisināt šāda un citu tipu konfliktus satiksmē. Labākais variants ir censties saglabāt vēsu prātu un nomierināties.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu