VIDEO ⟩ Asinis uz ceļa un automašīnas sāna. BMW šoferis bez apliecības notriec sirmgalvi

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Otrdien, 23. maijā, kāds rūdīts likumpārkāpējs, vīrietis bez vadītāja apliecības, kārtējo reizi sēdās pie stūres. Tiesa, šoreiz viņa brauciens aprāvās, jo viņš uz gājēju pārejas notrieca cilvēku, vēsta raidījums "Degpunktā".

Asinis uz ceļa un BMW automašīnas sāna ir pirmās pazīmes, pēc kurām apkārtējie saprot, kādēļ vienu no braukšanas joslām Dzelzavas ielā likumsargi aizšķērsojuši ar savu spēkratu un ierobežojuši kustību.

Ap plkst. 11. uz gājēju pārejas tika notriekta sirmgalve, kuru mediķi ar smagām traumām nogādāja slimnīcā. Tie, kuri dzīvo tuvumā un konkrēto pāreju šķērso katru dienu, stāsta, ka ne vienu reizi vien gājēji un autovadītāji ceļu draudzīgi sadalīt nav spējuši.

Likumsargi informē, ka BMW šoferis pie stūres sēdies bez autovadīšanas tiesībām. Neoficiāla informācija liecina, ka gados jaunais stūrētājs par braukšanu bez vadītāja apliecības sodīts jau vairākkārt.

Par notikušo Valsts policija ir uzsākusi kriminālprocesu un izmeklē negadījuma apstākļus. Tāpat policija aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruņa numuru 67219724 vai 110.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu