VIDEO Smaga avārija melnajā punktā Mārupē. Vairāki cietušie, iesaistīts diplomātu auto (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kantoru un Lielās ielas krustojums Mārupē jau kļuvis atpazīstams, tiesa, ne tajā labākajā ziņā - šeit ļoti bieži notiek avārijas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Trešdien, 24. maijā, automašīna "Volvo" ar sarkanu numura zīmi pēc avārijas stāvēja krustojuma vidū ar pamatīgi sadauzītu labo sānu. Bija skaidri redzams, cik spēcīgi diplomātu smalkajā transportlīdzeklī bija ietriekusies "Škoda". Kad ieradās policisti, aina bija nepatīkama - vairāki cilvēki cietuši.

"Škoda" vadītājs no mediķu palīdzības atteicās, par spīti asiņojošai rokai. Viņš izvēlējās palikt un parūpēties par savām mantām un automašīnu. Par kolēģes veselības stāvokli vīrietis ir uztraucies, bet ārsti apgalvo, ka sievietes dzīvībai briesmas nedraud.

Pēc trīs ceļu satiksmes negadījumā cietušo apskates viena persona vidēji smagā stāvoklī nogādāta ārstniecības iestādē.

"Škoda" spēkrats brauca pa Kantora ielu, un tā šoferim krustojumā bija priekšroka. Savukārt Lielā iela ir mazākas nozīmes brauktuve, un par to brīdina gan ātruma vaļņi, gan spilgti dzeltenās "STOP" zīmes abās pusēs.

"Škoda" stūrētājs, kaut arī nevēlējās sniegt interviju kamerā, aizkadrā plaši aprakstīja notikušo. "Volvo" spēkratā atradušies trīs korejieši, kuri, iespējams, ir vēstniecības darbinieki. Par valsts iestādes transportlīdzekļa vadītāju gan ir visai ierobežota informācija. Proti, "Škoda" vadītājam nav konkrēti zināms, kurš sēdēja pie stūres.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu