Foto un Video ⟩ Hokeja līdzjutēji Rīgā pulcējas pie ASV vēstniecības

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas vīriešu hokeja izlases līdzjutēji svētdienas vakarā pulcējušies pie ASV vēstniecības Rīgā, lai svinētu Latvijas uzvaru pār ASV pasaules kausa mačā par bronzas medaļu.

Sākotnēji pie vēstniecības bija sanākuši aptuveni 100 cilvēku ar karogiem un dažādiem hokeja fanu atribūtiem, bet vēlāk atnācēju skaits pieauga. Cilvēki pie vēstniecības ieradās gan no tuvējās apkārtnes, gan tālākām vietām ar automašīnām un velosipēdiem. Daudzi līdzi paņēmuši ziedus, kurus līdzjūtībā par ASV zaudējumu Latvijai nolika pie vēstniecības.

Klātesošos sagaidīja vēstniecības personāls, bet vēlāk iznāca arī vēstnieks, kurš uzslavēja Latvijas hokejistus par labu spēli, bet pēc tam draudzīgā atmosfērā bildējās kopā ar atnākušajiem.

Foto: Latvijas hokeja fani noliek ziedus pie ASV vēstniecības

Lai arī Latvijas hokeja fanu emocijas sit augstu vilni, atmosfēra pie vēstniecības ir mierīga un draudzīga, novēroja LETA. Klātesošie kopīgi nodziedāja Latvijas valsts himnu.

Kā ziņots, Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Tamperē, ar 4:3 papildlaikā pieveicot ASV, uzvarēja pasaules čempionāta mačā par bronzas medaļām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu