VIDEO "Dabūs purnā!" Iedzīvotājs uz Bauskas šosejas katru dienu filmē pārgalvīgus šoferus (16)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Pensionārs Viktors no Iecavas puses pieteicis karu autovadītājiem, kuri katru dienu "pārgalvīgi braucot" pa Bauskas šoseju, vēsta raidījums "Bez tabu".

Pensionārs Viktors burtiski dzīvo uz riteņiem - lauka malā novietotā treilerī Iecavas pusē. Viktors sūdzas par neprātīgiem šoferiem, kurus sastop, braucot pa Bauskas šoseju.

"Negribu nosisties!" saka Viktors, kurš pieteicis karu pārgalvīgajiem šoferiem. Viktors ar vairākiem videoreģistratoriem fiksē citu šoferu ļoti bīstamo braukšanu.

Viktoram ir liela videoierakstu kolekcija. Braucot pa Bauskas šoseju, viņš iemūžinājis ātruma pārsniegšanu, bīstamu apdzīšanu un apsteigšanu pēdējā brīdī un vietās, kur tas nav atļauts. Kā liecina vīrieša nofilmētais, grēko arī kravas spēkrati, kuru ir ļoti daudz uz Bauskas šosejas, pat sabiedriskie pārvadātāji - autobusu šoferi.

Skatoties Viktora video, "Drošas braukšanas skolas" vadītājs Jānis Vanks piekrīt - uz Bauskas šosejas "notiek bardaks". Arī pats tur novērojis pārgalvību. "Ja ir zīme "90 km/h", ir jābūt tādam ātrumam. Pie mums pieņemts braukt ar +10 un vairāk km/h - tā ir nenormāla "norma"," norādīja Vanks.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu