VIDEO ⟩ Motociklists iemūžina smagu avāriju Rēzeknē. Sadursmes izraisītājs, iespējams, bijis apreibis (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Trešdien, 31. maijā, Rēzeknē notikusi smaga divu automašīnu avārija. To izdevies iemūžināt arī kādam motociklistam.

Video kadros redzams, ka baltajam "Volkswagen" busiņam pēkšņi sānos lielā ātrumā ietriecas pelēks "Mercedes" džips. Pēc smagās sadursmes busiņš aizlidoja vairākus metrus tālāk.

Kā "Sadursme.lv" norādīja kāds aculiecinieks, automašīnās atradušies tikai šoferi un abi tikuši cauri sveikā ar vieglām traumām.

Portāls TVNET sazinājās ar Valsts policiju, lai noskaidrotu notikušā apstākļus. Gaidām likumsargu komentāru.

Valsts policija portālam TVNET norādīja, ka 2023.gada 31.maijā ap plkst. 20. Rēzeknē, Stacijas un Zemnieku ielu krustojumā, pēc policijas rīcībā esošās sākotnējas informācijas, 1975. gada dzimušais vīrietis vadot automašīnu "Mercedes Benz" iespējams nedeva ceļu pa galveno ielu braucošai automašīnai "Volkswagen Transporter", kuru vadīja 1994. gada dzimušais vīrietis, kā rezultātā automašīna "Volkswagen Transporter" apgāzās. Par minēto faktu tika uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Ņemot vērā to, ka policijas darbiniekiem rādās aizdomās, ka 1975. gada dzimušais vīrietis vadot automašīnu "Mercedes Benz" atradās narkotisko vai psihotropo vielu ietekmē, 1975. gada dzimušais vīrietis tika nogādāts uz medicīnas iestādi pārbaudes veikšanai, no kuras minētais vīrietis atteicās.

Par doto faktu tika uzsākts kriminālprocess, vīrietis tika aizturēts un ievietots Īslaicīgas aizturēšanas vietā. Uzsāktajā kriminālprocesa turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu