Harijs un Megana visus trumpjus ir izspēlējuši. Kā dzīvos tālāk? (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Kā publiski izteikušies karaļnama eksperti - Harijs un Megana beidzot beigšot rakstīt memuārus, veidot dokumentālās filmas un sniegt skandalozas intervijas, jo viņiem "vairs nav ko teikt". Kas notiks tālāk - ar ko viņi pelnīs naudu?

Princis Harijs un Megana Mārkla pārtrauks veidot Netflix dokumentālās filmas, publicēt memuārus un piekrist intervijām, kas jebkādi nomelnotu karalisko ģimeni, jo, pēc iekšējās informācijas, viņiem "vairs nav ko teikt".

Vairāk nekā trīs gadus pēc tam, kad Saseksas hercogs un hercogiene nolēma atteikties no karaliskajiem pienākumiem, hercogi sabiedrību kacināja ar vairākiem projektiem.

2021. gadā viņi piekrita intervijai ar Opru Vinfriju, pēc tam tapa sešas sērijas gara dokumentāla filma Netflix, un beidzamais projekts bija skandalozie prinča Harija memuāri "Spare". 

Visi šie projekti sevī ietvēra "uzbrukumus" karaliskās ģimenes locekļiem, tostarp karalim Čārlzam, karalienei Kamillai, Velsas princim un princesei.

Kā ziņo viņiem pietuvināts avots, tagad pāris plāno uzņemties jaunas sociālas lomas, kas būšot attālākas no sabiedrības skatiena.

"Šis viņu dzīves periods ir beidzies, jo vairs nav ko teikt," The Sun sacīja ģimenei pietuvināts avots.

Nu sekosim tālāk hercogu publiskajai dzīvei. 

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu