No drauga par ienaidnieku? Kāpēc Opra izdzēsa skandalozo interviju?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Nedēļas nogalē TV personība, sarunu šova guru Opra Vinfrija no sava oficiālā Youtube kanāla izdzēsusi skandalozo interviju ar princi Hariju un hercogieni Meganu. 

Karaliskās ģimenes eksperti domā, ka televīzijas raidījumu vadītāja vienkārši nolēmusi dzēst savas sadarbības "pēdas" ar Saseksas hercogu pāri. Daļēji tas varētu būt arī saistīts ar karalienes Elizabetes II veselības pasliktināšanos, un, iespējams, Opra baidās no reitingu krituma, ja izrādīsies, ka viņas intervija bija iemesls monarha sasirgšanai.

Atgādinām, ka skandalozā Saseksas hercoga un hercogienes intervija piedzīvoja tiešraidi 2021. gada 8. martā un tā tapa par vienu no visaugstāk novērtētajiem TV šovu CBS kanāla vēsturē.

To noskatījās aptuveni 17,1 miljons cilvēku, kas ir trīs reizes vairāk par ierasto skatījuma statistiku. Pēc intervijas publiskošanas Opra un karaliskais pāris saņēma skaļu kritiku, īpaši no britu preses un elites pārstāvjiem. 

Lūgti atzīmēt emocijas, kādas radušās pēc intervijas noskatīšanās, respondenti minēja vilšanos (41%) un dusmas (25%), raksta DailyMail.co.uk. Lielākā daļa cilvēku (57%) domā, ka pāra intervija ir sabojājusi monarhiju, un 54% teica, ka hercogi ir pievīluši karalieni.

Interesanti, ka Opra nav pirmā slavenība Amerikas sabiedrībā, kura, iespējams, ir nolēmusi samazināt savu saikni ar Meganu un Hariju.  Baraks un Mišela Obamas par interviju izteicās negatīvi, sakot, ka vissvarīgākajām tomēr jābūt ģimenes vērtībām un savstarpējai iecietībai. Iespējams, tāpēc Baraks neuzaicināja hercogus uz savu jubileju augustā, kur saviesīgajā pasākumā bija visa Holivudas un Amerikas politiskā elite.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu