Braucienu "Bolt" lietotnē tagad iespējams ieplānot jau laikus (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Tagad "Bolt" kopbraukšanas lietotāji savu braucienu var plānot un rezervēt jau laikus. Eiropas vadošā transporta platforma "Bolt" lietotnē nodrošina jaunu funkciju, kas piedāvā ieplānot braucienu ar "Bolt" automašīnu līdz pat 72 stundām pirms faktiskā brauciena laika. Rezervējot braucienu iepriekš, tas nodrošina laicīgu vadītāja ierašanos pasūtītāja norādītajā adresē lietotājam nepieciešamajā laikā.

"Mums ir svarīgi visiem platformas lietotājiem piedāvāt arvien jaunas iespējas, lai pārvietošanos pilsētā padarītu vēl ērtāku un pieejamāku dažādām dzīves situācijām, līdz ar to lietotnē izstrādāta jauna funkcija, kas ļauj mūsu klientiem braucienu ieplānot un rezervēt jau laikus. Šī funkcija īpaši var noderēt cilvēkiem, kuri jau laicīgi plāno savu privāto braucienu, piemēram, uz lidostu, svarīgu tikšanos vai pasākumu, lai nodrošinātu ierašanos nozīmīgos dzīves notikumos laikus," saka Kristīne Bezerra-Kjerulfa, "Bolt" vadītāja Latvijā.

Pasūtīt braucienu iepriekš ir iespējams "Bolt" lietotnē, un tajā parādīsies atgādinājums, ka šī rezervācija ir veikta. Papildus tam 24 stundas un vienu stundu pirms faktiskā brauciena laika brauciena pasūtītājs mobilajā telefonā saņems atgādinājuma paziņojumu par plānotā brauciena tuvošanos, tāpēc ir svarīgi, ka paziņojumu saņemšana mobilajā telefonā, no kura tiek veikta brauciena rezervācija, ir ieslēgta. Arī brīdī, kad vadītājs sāks ceļu pie lietotāja un būs ieradies tā norādītajā adresē, lietotne nosūtīs paziņojumu.

Ja tomēr lietotāja plāni mainās un iepriekš pasūtītais brauciens vairs nav nepieciešams, to ir iespējams atcelt, taču atcelšana ir iespējama 60 minūtes pirms faktiskā brauciena laika. Par atcelto braucienu pirms faktiskā brauciena laika lietotājam netiek piemērota papildu maksa.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu