VIDEO ⟩ Students no Ukrainas autoservisā Latvijā piedzīvojis fizisku uzbrukumu (10)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Lielākā daļa šoferu zina, ka iekļūšana nelielā avārijā pamatīgi sabojā nervus un garastāvokli. Lai arī cietušajai pusei teorētiski viss ir kārtībā - OCTA polise, apdrošinātāji sedz izmaksas un serviss visu izdara. Ko darīt, ja auto remonts ilgst 4 mēnešus, un vai tiešām autoservisa apmeklējumam būtu jābeidzas ar roku palaišanu? To skaidroja Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija".

Jau pusgadu Ivans studē Latvijā, bet pirms aptuveni četriem mēnešiem viņa auto tika apskādēts avārijā, pie kā vainīgs viņš nebija. Kā saka pats Ivans - pēc šī negadījuma sākusies pamatīga neveiksmju sērija.

Avārijas vaininieka attieksme Ivanu pārsteidza - viņš esot teicis, ka policiju saukt nevajagot, turklāt arī saskaņotā protokola parakstīšana tika atlikta uz nākamo dienu.

"Es viņam noticēju uz vārda. Ja sacīja, ka izdarīsim, tad izdarīsim. Prasīju, lai iedod kaut ko ķīlā, lai zinu, ka manu mašīnu sataisīs. Nevaru paņemt vienkārši vizītkarti. Viņš man prasīja: vai Ukrainā nav pierasts ticēt godaprātam? Šo frāzi es atcerējos... lūk, četrus mēnešus es nevaru salabot savu mašīnu," stāsta Ivans.

Ivans avārijas izraisītāju meklējis vismaz nedēļu un ar mokām ticis pie apdrošināšanas atlīdzības. Kad nonācis līdz izvēlētajam autoservisam, Ivanam atkal nācās saskarties ar problēmām - katru dienu bija jābūt vidutājam starp servisu un apdrošinātāju, jo servisā darbi nav ritējuši uz priekšu.

Punktu pielicis starpgadījums, kad Ivans atkal ieradās servisā. Saistībā ar auto remontu viņam radies daudz jautājumu, un sarunā iesaistījies arī servisa priekšnieks, notika asāka vārdu apmaiņa un servisa vadītājs "ar putām uz lūpām un sarkanām acīm uzmetās virsū un ieķērās man jakā," stāsta Ivans.

"Sākumā centās nogāzt no kājām, es nepadevos, jo neesmu nekāds nevarīgais. Viņš turpināja mēģinājumu nogāzt mani no kājām, kā rezultātā man tagad ir zilumi," pauž Ivans.

Plašāk "4. studijas" sižetā!

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu