Didzis Šmits aicina nebaidīties no nonākšanas opozīcijā (3)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Zemkopības ministrs Didzis Šmits
Zemkopības ministrs Didzis Šmits Foto: Paula Čurkste / LETA

Ja būs tāda nepieciešamība, "Apvienotajam sarakstam" (AS) sadarbībā ar Nacionālo apvienību (NA) nav jābaidās piedāvāt savu valdības vadītāju, šodien Latvijas Reģionu apvienības (LRA) kongresā pauda zemkopības ministrs Didzis Šmits (AS).

Šmits to sacīja kontekstā ar aicinājumu nostiprināt AS un NA veidoto kodolu un turpināt uzņemties iniciatīvu, kā arī nākt ar savu redzējumu.

Ja būšot šāda vajadzība, AS sadarbībā ar NA var piedāvāt savu valdības vadītāju un partiju apvienībai nav jābaidās, ka tas var beigties ar opozīciju, uzsvēra politiķis, kurš aicināja kopā ar potenciālajiem partneriem strādāt pie nosprausto mērķu sasniegšanas.

LRA kongresā ar runu uzstājās arī iekšlietu ministrs Māris Kučinskis (AS), kurš uzsvēra, ka valstī ar iekšējo drošību viss ir kārtībā. Politiķis norādīja, ka ir panākts progress attiecībā uz iepriekšējo vairāku gadu neizdarību - panākts progress robežas žogu izbūvē un kameru uzstādīšanā.

Darbi notiek ātrāk, jo procesā ir iesaistītas arī pašvaldības, atzīmēja politiķis.

Iekšlietu ministrs uzsvēra, ka sadarbība ar pašvaldībām nepieciešama arī tādēļ, lai nepieļautu tādus notikumos kā Jēkabpilī. Jēkabpils novadā pavasarī dzīvesbiedrs ilgstoši vajāja savu dzīvesbiedri un to noslpekavoja.

LRA ir viena no AS veidojošajām partijām.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu